Egyéb kategória

Az álom valósággá vált: végtelen sült krumplit ad a McDonald’s

A legjobb része a McDonald's hasábburgonyáinak az, hogy eszméletlenül finomak. Csak esszük és esszük, aztán szomorúan ráeszmélünk, hogy mire hozzáérnénk a hamburgerhez már rég betömtük az összes sült krumplit.
vous - 2016.04.19.
Az álom valósággá vált: végtelen sült krumplit ad a McDonald’s

Velem legalábbis mindig ez történik azóta, amióta megtudtam Ninától, hogy valódi krumpliból készül a McMenüm kedvenc hozzávalója, még ha viszonylag ritkán is járok a McDonald’s-ba.

Nos, úgy tűnik, a McDonald’s meghallgatta a halkan elmorzsolt imáinkat és megelégelte a szomorú, döbbent tekinteteket az üres papírzacskók láttán, és hamarosan minden fannak valóra váltja az álmát. Bizony, tervben van a végtelen mennyiségű krumpli, amiből annyit eszünk, amennyit bírunk! Missouriban legalábbis már lehetőség van erre.

St. Josephben már megreformálták a kínálatot: nemcsak „egyél, amennyit bírsz” sült krumplit kérhetünk, hanem mi magunk válogathatjuk össze, mit szeretnénk a hamburgerünkbe és a desszertünkbe egyéni asztali szolgáltatásokkal kialakítva. Így ha újabb adag krumplira vágyunk, még sorba sem kell állnunk.

Ezek a döntések nyilvánvalóan nem az egészséges életmódot támogatják, de ha egyszer annyira finom az a krumpli…

Ajánlott cikkek