Egyéb kategória

12 év után ismét Jennifer Aniston a világ legszebb nője

Egy igazán erős, bátor és büszke nő a padlóról felállva is képes nagyot alkotni, ez Jennifer Aniston. Az amerikai People Magazin 12 év után újra őt választotta a világ legszebb nőjének.
vous - 2016.04.20.
12 év után ismét Jennifer Aniston a világ legszebb nője

A 47 éves Aniston már másodszor nyerte el ezt a címet. Először 2004-ben győzött, pont a Jóbarátok sorozat záró évében. Akkor 35 éves volt. És most, 2016-ben újra ő a legszebb.

A színésznő elmondta a People-nek, akkor kezdett el igazán törődni a külsejével és az alakjával, amikor még a pályafutása elején egy ügynök azt mondta neki, azért nem kap szerepet, mert túl pufók. Igen, az a Jennifer Aniston, aki ma nők millióinak a példaképe. A tejes-fagylaltos turmixokon és sült krumplin élő színésznő akkor diétázni és edzeni kezdett.

Mára pedig elfogadta a testét olyannak, amilyen. Tavaly másodszor is férjhez ment, Justin Theroux színészhez – itt megtudhatjátok, hogy kell kiejteni a nevét. Ezek alapján úgy tűnik, Jennifer szerencseszáma a kettő!

Tavaly Sandra Bullock volt a világ legszebb nője, 50 évesen. Ezt a címet Michelle Pfeiffer is elnyerte már kétszer is, Julia Roberts eddig összesen négyszer. Az elmúlt 26 évben a világ legszebb női közé választották Gwyneth Paltrow-t, Drew Barrymore-t, Cindy Crawfordot, Meg Ryant, Angelina Jolie-t, Nicole Kidmant, Halle Berryt, Jennifer Lopezt és Beyoncét is.

Ajánlott cikkek