Egyéb kategória

Kivételes helyzetek, amikor jobb, ha nem vagytok őszinték a pasitokkal

A tartós és sikeres kapcsolatok alapja az őszinteség. Ezzel szemben viszont ott vannak azok a helyzetek, amikor az őszinteség nemcsak hogy nem segít, de még rombolja is a kettőtök közt lévő viszonyt.
vous - 2016.04.24.
Kivételes helyzetek, amikor jobb, ha nem vagytok őszinték a pasitokkal

Éppen ezért bármennyire is érezzük a párkapcsolatunk alappillérének, nem féltetlenül kell mindenben teljesen őszintének lennünk. A pasik igenis sértődékenyek, sőt néha sértődékenyebbek, mint mi magunk vagyunk. Egy kis kegyes hazugság nem árthat, ha jót akarunk neki, és persze magunknak is.

Az Allwomenstalk segítségével összegyűjtöttem nektek azokat a helyzeteket, amikor a füllentés belefér a szerelembe is.

Nem tetszenek a ruhái

Csíkos, kockás, sárkánymintás ingek, fehér és trapéznadrágok, és még sorolhatnám. A ruhásszekrénye mind olyan ruhadarabokból áll, amiket szívesebben látnánk égni, mint a számunkra tökéletes férfin. Szükséges, hogy elmondjuk neki? Nem, csak ha őszinte véleményt kér tőlünk. Ha ez nem következik be, akkor vásároljatok közösen, vagy ajándékozzatok neki ruhát!

Néha eszünkbe jut az exünk

Nem baj, ha van néhány kedves emléketek az előző kapcsolatotokról vagy előző párotokról. Jó dolog, ha egészséges véleménnyel emlékszünk a múltra, az együtt töltött időre, de nem feltétlenül jó, ha erről beszámolunk a jelenlegi kedvesünknek. Az aktuális párunk mindig a legjobbat akarja, azt szeretné, hogy minden szépet vele éljünk meg, így tuti, hogy rosszul érinti, ha az őt megelőző férfiról áradozunk neki.

Forrás:
pixabay.com

Nem szimpatikus a családja

Nem a világ vége, ha nem szeretjük az anyósjelöltünket. A legfontosabb dolog, hogy ezt ne adjuk a pasi tudtára. Nem tehet róla, hogy milyen családba született, ahogyan mi sem tehetünk arról, hogy mi milyen családdal rendelkezünk. Különben sem kell legjobb barátnővé válnotok, elég, ha megtartjátok az udvarias távolságot csendben, békességben.

Azok a bizonyos haverok

A férfiak átlagban sok mindenben hasonlítanak, mégis nagyon különbözően viselkednek. Ahogyan a mi pasinknak is megvan a véleménye a barátnőinkről, úgy nekünk is az ő barátairól, főleg, ha ők egy teljesen másik világban érzik magukat. Mindaddig, míg a párunk hű marad hozzánk a barátai társaságában, addig nincs okunk ezen változtatni.

Forrás:
pexels.com

Féltékenység a volt barátnőre

Ha csak nincs okunk arra, hogy mérgesek legyünk, jobb, ha inkább hallgatunk. Felesleges lenne újra és újra felemlegetni a múltat, amivel akár emlékeket is ébreszthetünk a pasinkban. Komolyan, veszélyes! Amíg színre nem lép az említett hölgy, csak csendben figyeljetek.

Néha jobb csendben hallgatni, mint teljesen őszintének lenni

Ajánlott cikkek