Daisy Ridley leleplezte a sztárok #nomakeup szelfijeit

Daisy Ridley leleplezte a sztárok #nomakeup szelfijeit

Daisy Ridley-t, a Star Wars gyönyörű színésznőjét most még jobban imádjuk, mint eddig. Ugyanis valami olyat tett, amit mi, nők egy emberként köszönünk meg neki: elárulta, mennyi munka áll a sztárok #nofilter és #nomakeup szelfijei mögött.

Ugye ti sem értitek, hogy lehetséges az, hogy a sztárok még a #nomakeup és #nofilter képeken így úgy néznek ki, mint ha most léptek volna le a vörös szőnyegről!? Daisy beismerte, hogy ez azért nem mindig a valóság...

Ő is posztolt egy szelfit, amiről azt állítja, hogy most ébredt, nincs rajta smink, sőt, még a képet sem szerkesztette meg. A képhez pedig ezeket a sorokat írta:

„A három állítás közül egyik sem igaz... a szociális média nagyszerű dolog, de ezzel együtt egy kicsit ijesztő is, mert az emberek a gondosan kiválasztott és megszerkesztett pillanataikat posztolják az életükből. És az önbecsülés nagy probléma szerte a világon. A bőröm nem tökéletes, szóval nem posztolok nomakeup szelfiket. Van egy edzőm, aki összeállított nekem egy edzéstervet, amire sokszor mondom, hogy 'nem tudom megcsinálni' és nem mosolygok mindig, de szeretnék megosztani képeket arról, hol vagyok. De én tényleg szeretem magam, próbálok pozitívan gondolkozni és körülvenni magamat a legcsodálatosabb emberekkel, szóval megtartom az egyensúlyt. Csak gondoltam, elmondom :)”