Egyéb kategória

Hobbik, amiket ki kell próbálnotok még idén!

Bevallom, imádok új hobbikba belevágni. Most is éppen három őrületes dolog van az életemben, amit felírtam a kipróbálandó dolgok listájára. El is árulom nektek, mik azok, hátha kedvetek támad nektek is kipróbálni.
vous - 2016.04.23.
Hobbik, amiket ki kell próbálnotok még idén!

Kalligráfia

Most nagy divatja van a régies, kacifántos írásnak, ami talán nem is olyan meglepő azok után, hogy az idei nyár slágere a flatformcipő lesz, és hogy a hímzés sem egy ciki dolog, sőt! Már egy ideje sóvárogtam egy tus után, hogy végre végigkarcoljam a papírt, és végre névnapomra kaptam is vagy háromféle típust.

Hát, nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik, de kitartóan próbálkozom, nem mellesleg nagyon jó szipuzni a tinta illatát is. Most YouTube-videókról gyakorolok, már amikor engedi az időm. Ha kedvetek támad kipróbálni, ne féljetek tőle, igazán relaxáló kis hobbi.

Forrás:
pexels

Scrapbook

Beleszerettem a chipboardokba, ez volt a nagy baj. A szép kartonformák egyszerűen rabul ejtettek, és azóta csak fogdosom és rakosgatom őket, csomó más textilanyaggal, papírral és virágokkal. Az első műalkotás még várat magára, annyi biztos, hogy az esküvőmön szerepet kap.

Aki esetleg nem tudná, a scrapbook a fércelés művészete. Különféle montázsokat, albumokat lehet létrehozni fotók, papírok, chipboardok egymásra helyezésével. A titok a jó kompozícióban, a rendezett káoszban és a 3D hatásban rejlik. Nem lehet nem imádni!