Nem kell kék vérnek folynia az ereitekben, hogy királynők legyetek!

Nem kell kék vérnek folynia az ereitekben, hogy királynők legyetek!

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de azt gondolom, nem kell, hogy kék vér fusson az ember lányának ereiben ahhoz, hogy királynőnek érezze magát. Néha egy-egy gesztus vagy tevékenység elég ahhoz, hogy ti legyetek a világ királynői.

Legyen egy hercegetek!

Nem. Nem a kissé kopaszodó Vilmos hercegre gondolok, hanem a pasitokra. Ki más is éreztethetné veletek, hogy ti vagytok az ő szívük királynője, mint ők? Egy előzékeny ajtónyitás a boltban – nem fotocellás ajtónál –, egy kedves bók, egy csokor virág pont elég ahhoz, hogy királynői érzésetek legyen. Meg az, ha az erős karjaik közé vethetitek magatokat.

Legyetek a kalandok királynői!

Iktassatok be egy utazást egyedül. Stoppoljatok, gyalogoljatok, lássatok világot! Higgyétek el, egy világ körüli utazás végén bármennyire elgyötörtek és koszosak vagytok az út porától, királynőnek fogjátok magatokat érezni!

Forrás:
pexels

Ha megvan A RUHA

Amit már évek óta kerestetek, kutattatok, és gyakorlatilag csak a fejetekben létezett. Már majdnem lemondtatok róla, mikor szembe találjátok magatokat vele egy üzlet kirakatában. És pont jó a mérete. Pont jó az ára. És gyönyörűek vagytok benne: szinte Katalin hercegné néz vissza rátok a tükörből.

Amikor tiétek az utolsó szó

Mert ez egyáltalán nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Ha tanárként megreguláztok egy osztálynyi gyereket, és főnökként kézben tartjátok egy egész osztály munkáját, akkor az higgyétek el, hogy királynői teljesítmény!

Ti mitől érzitek magatokat királynőnek?