Egyéb kategória

Azta! Újra elsüllyedt a Titanic!

Mindig is imádtam a Titanic történetét. A film minden alkalommal megríkat, pedig tudom, hogy a végén annyi lesz szegény DiCapriónak. Ha ti is olyan nagy Titanic-fanok vagytok, mint én, érdemes a következő szimulációt meglesnetek, ugyanis nem akármilyen lett!
vous - 2016.04.24.
Azta! Újra elsüllyedt a Titanic!

A Titanic témája időről időre mindig szóba kerül. Korábban írtunk már nektek arról, milyen ritka fotók kerültek elő a Titanic belsejéről, a képeket itt nézhetitek meg. Most pedig kiadtak egy szimulációt! Ha van 2 órátok és 41 percetek, illetve ha kíváncsiak vagytok, hogyan süllyedt el a híres Titanic percről percre, ezt a szimulációt nektek találták ki.

A szóban forgó film tulajdonképpen egy közelgő játék, a Titanic – Honor & Glory részeként jött létre – írja a DesignTaxi. A játék lényege tulajdonképpen az, hogy a játékos megismerje a hajón oly híressé vált eseményeket, miközben egy rejtély megoldása is vár rá. Igaz, nem olyan hosszú, mint a Kate Winslet és Leonardo DiCaprio által híressé vált film, de azért legalább annyira pontos, mint ahogy a mozivásznon is láthattuk.

Íme a majdnem 3 órás szimuláció:

Ki próbálja ki a szimulációt?

Ajánlott cikkek