Egyéb kategória

Király Viktort Gwen Stefani öltöztette

Szerda délután a Garnier sajtótájékoztatóján jártam, ahol bemutatták a márka új arcát, Király Viktort. Igen, jól olvassátok, egy férfi lett a női termék arca – ráadásul nem is akármilyen! Persze, ha már ott voltam, Viktort arról is faggattam, hogy milyen volt Adam Levine-nel és Gwen Sefanival együtt dolgozni.
vous - 2016.04.28.
Király Viktort Gwen Stefani öltöztette

Király Viktor most már a kedvenc szépségtermékeink plakátjairól is visszamosolyog ránk. Sőt nemcsak ő, hanem az új Pure Lány is. Hogy ki az a Pure Lány? Az a szerencsés, akit a közel 500 jelentkezőből egy casting során választottak ki, hogy elutazzon Prágába, ahol magával Király Viktorral szerepelhet egy reklámfilmben. Viktor így kereste a Pure Lányt…

…és meg is találta. A nyertes a 17 éves Járdán Vera lett, aki alig tudta felfogni, hogy egy kisfilmben szerepelhet Király Viktorral. Gratulálunk neki!

De persze a következő néhány dolog érdekelt a legjobban: mégis milyen érzés volt világsztárokkal együtt dolgozni a The Voice-ban? Ki volt a jobb mentor, Adam Levine vagy Gwen Stefani? Vajon tartja még velük a kapcsolatot?

„Amikor először felsétáltam a színpadra a vakmeghallgatáson, akkor olyan volt, mint amikor 9 évvel ezelőtt álltam a Megasztár színpadán: remegett a térdem, izgultam. Azt hittem, hogy ez elmúlik ennyi idő után, de nem. Amikor először találkoztam Adam Levine-nel, nem tudtam felfogni a helyzetet.

Először nem tudtam semmit mondani, majd köszöntem, beszéltünk két percet, aztán olyan volt, mintha már régóta haverok lettünk volna.

És hogy ki volt a jobb mentor? Viktor persze Adammel és Gwennel is szeretett együtt dolgozni, de az énekesnőtől jóval többet tudott tanulni. Azt mondta, Adam meghallgatta a dalt a próbákon, majd adott neki egy ötöst, és ennyi. Ami persze önmagában szuper, de ő tanulni szeretett volna.

Gwen sokkal több időt szánt rá, az egyébként félórás próba helyett másfél óráig foglalkozott vele, a színpadképén rengeteget javított, sőt ő öltöztette! Az öltözőben nem a The Voice stylistjai szabták meg Viktor kinézetét, hanem Gwen saját stylistjai, akik Viktorral és Gwennel közösen állították össze a megfelelő stílust.

Viktor azt is elmondta, hogy a mentorokkal már nem tartja a kapcsolatot, mert egyszerűen lehetetlen lenne. Mikor ugyanis véget ért az ő évaduk, már bőven a következő műsorra castingoltak. Viszont sok barátot szerzett a műsor alatt, akikkel folyamatosan tartja a kapcsolatot, jövő héten indul is vissza Amerikába.

Ide kattintva elolvashatjátok, mi volt Viktor 6 legnagyobb dobása, ami a világhír felé repítette!

Ajánlott cikkek