Egyéb kategória

Így beszélnek a pasik a szexről, ha nem hallják őket a csajok

Ti is biztosan gondolkodtatok már azon, hogy miket mondhatnak a pasik a szexről, ha nem halljátok őket. Most itt a válasz a kérdésetekre: a Durex csapata kiderítette, hogyan beszélnek a fiúk a szexről olyankor, amikor azt hiszik, hogy a lányok nem hallják őket.
vous - 2016.04.28.
Így beszélnek a pasik a szexről, ha nem hallják őket a csajok

Az átfogó kutatás meglepő tényeket tárt fel: a fiatalok döbbenetesen keveset tudnak a szexuális úton terjedő betegségekről, a nem kívánt terhességről és az ellenkező nem szexhez való hozzáállásáról.

Bár tisztában vannak vele, hogy minden alkalommal óvszert kellene használniuk, a pillanat hevében gyakran sutba dobják elveiket. Általános problémát okoz még a „velem ez úgysem fog megtörténni” hozzáállás, illetve a tájékozatlanság a nemi úton terjedő betegségekkel és a nem kívánt terhességgel kapcsolatban, amik mind hozzájárulnak az úgynevezett „sérthetetlenség kultúrájához”.

Forrás:
iStock

A fiatal lányok elmondták, bár tudják, hogy minden alkalommal ragaszkodniuk kellene az óvszerhasználathoz, ennek ellenére számtalan okot sorolnak fel, hogy miért nem kerül elő mégsem, amikor eljön az idő.

A leggyakoribb indokuk az, hogy aggódnak, ha ragaszkodnak az óvszerhez, megölik a hangulatot vagy elveszik a fiúk kedvét. A visszautasítástól és a hangulat megölésétől való félelem a legnagyobb akadály, amit le kell küzdeniük a biztonságos szex érdekében.

A kutatásból azonban az derült ki, hogy ugyan a fiúk egyharmada megpróbálja megúszni az óvszer használatát, sokukat inkább felizgatja, ha a lányok ezt nem engedik.

A fiúk 79%-a azt állította, még izgalmasabbnak találják a lányt, ha az ragaszkodik az óvszerhez.

Ide kattintva megtudhatjátok, mi az a 6 gondolat, ami minden nő fejében megfordul az összebújás közben, ITT pedig tippeket találtok arra, hogy a szex több legyen mint szex!

Címkék: #kapcsolat #pasik #szex
Ajánlott cikkek