Így jelezzetek a testetekkel, ha pozitív benyomást szeretnétek kelteni az első randin!

Így jelezzetek a testetekkel, ha pozitív benyomást szeretnétek kelteni az első randin!

Feltételezhetően valamennyien tudjátok, hogy milyen sok szempont közrejátszik egy első randi eredményességénél. Az időpont, a hangulatotok, a személyiségetek, és naná, hogy a testbeszédetek. Ahogyan ültök, amilyen módon reagáltok és amennyit mosolyogtok, bizony mind számítanak az első benyomás kialakításakor. Íme, elhoztam a tökéletes testbeszéd receptjét!

Itt a tavasz, lassan a nyár is, és bizony nem tudunk majd úgy mozdulni, hogy ne éppen egy randizó párral találjuk szembe magunkat. És milyen jó is látni, hogy ilyenkor mindenki boldog és szerelmes, szerintem ebben az időszakban olyan az egész világ, mintha rózsaszín vattacukorból lenne. Ha ti is első randira készülnétek éppen, bizonyára tisztában vagytok vele, milyen sokat jelent, ahogyan a testetekkel kommunikáltok.

Való igaz, nagyon árulkodó tud lenni, ha karöltve ültök szemben a párotokkal, vagy ha nem tartjátok egymással a szemkontaktust. Ha nem szeretnétek, hogy ezen múljon a rólatok kialakított jó benyomás az első randi során, érdemes megfogadnotok a Bustle tanácsait. Lássuk hát, milyen is az a pozitív testbeszéd!

1. Magabiztosságot sugárzó testtartás

Tessék, egy egyszerű és gyors módja annak, hogyan érezhetitek magatok kellően jól egy izgulós első randin. Először is, a találka előtt mindenképpen érdemes felpörgetni a kedveteket! Tök jó, ha mondjuk futtok előtte egy pár kört, az a lényeg, hogy ne úgy menjetek oda, mintha máris készek lennétek álomba szenderedni.

A másik fő szempont a testtartás. Egyes kutatások szerint ha úgy pózoltok, mint egy szuperhős (tehát egyenes tartás, felemelt fej és csípőre tett kéz), akkor az kellő magabiztosságot sugall a másik fél számára. Persze, ha ültök, akkor nem szabad begörnyedve, két karotokat összefonva kuporogni, a cél az, hogy próbáljatok nyitni a másik felé.

Forrás:
giphy.com

2. Fizikai távolságon való átlendülés

A legnagyobb különbség a barátság és a szerelmesek között a testiségben mutatkozik meg. Éppen ezért az első randi során érdemes például feltenni a kezeteket az asztalra, és ha úgy érzitek, nyugodtan érintsétek meg egymást. Még jobb, ha már a köszönésnél puszit váltotok és megölelitek egymást. Azzal, hogy fizikálisan is nyitottak vagytok a másik fél felé, meg fogja adni azt az alaphangulatot, ami később akár egy újabb randihoz is elvezethet.

Forrás:
giphy.com

3. Mosoly mindenek felett

Nem is kell mondanunk, hogy a pasik mennyire szeretik, ha egy lány mosolyog. Egyrészről ez nekik egy pozitív visszacsatolás, hiszen az magabiztossággal tölt el minden férfit, ha meg tudnak nevettetni titeket. Másrészről pedig ha folyamatosan mosollyal reagáltok, abból ő leszűrheti, hogy figyeltek és hogy érdekel titeket, amiről éppen mesél.

Forrás:
giphy.com

4. A hallgatás művészete

Gyakori hiba, hogy annyira izgulunk, hogy vagy kukák leszünk vagy abba se tudjuk hagyni a beszédet. Természetes, hogy idegesek vagyunk, azonban ha azt szeretnétek, hogy minél sikeresebben végződjön az este, nem árt figyelnetek a másikra. Ez alatt azt értem, hogy ha a pasi mesél valamit, akkor hallgassátok meg, ne szóljatok közbe, és ha egyetértetek vele, akkor bólogassatok. Nem azt mondom, hogy legyetek Bólogató Jancsik, de érdemes ilyen formában is kinyilvánítani a tetszéseteket.

Forrás:
giphy.com

Ennek a négy fő szempontnak a betartásával már az első randin sikerülni fog egy pozitív képet kialakítanotok a másikban.