Egyéb kategória

A lótetoválás a legújabb trend – ezt látnotok kell!

A lovak gondozásához hozzátartozik a szőrzet ápolása, most azonban egy magasabb szintre lépett az állatgondozás. A legkülönlegesebb szőrvágásokat lehet rajtuk elvégezni, mintákat vágni, ami tetoválásként hat.
vous - 2016.04.30.
A lótetoválás a legújabb trend – ezt látnotok kell!

A lovak sok gondoskodást igényelnek, ezek közül az egyik legfontosabb a szőr ápolása. Melody Hames különleges képességgel rendelkezik: művészi szintre tudja emelni a lovak szőrének ápolását. A lovak téli bundáját nemcsak egyszerűen megnyírja, hanem egyedi kéréseket is teljesítve mintákkal dobja fel a ló testét, ami így tetovált hatást kelt. Írtam már nektek kisállatmanikűrről, Virág mutatott nektek egy fogszabályzót viselő kutyust, most pedig a tetovált lovakat láthatjátok!

Általában támad egy ötletem, amin aztán napokat, heteket, de van, hogy hónapokat agyalok, hogyan lehetne kivitelezni. Ha szabad kezet kapok, akkor ókori és történelmi mintákban gondolkozom, de van, hogy egyszerűen kéréseket teljesítek.

– így nyilatkozott a művész a Mashable oldalán. Azonban az Instagram-fotók arról árulkodnak, hogy már többen is előszeretettel díszítik a lovaikat így.