Egyéb kategória

Katalin hercegné a Vogue-nak pózolt – szuper fotók születtek!

Ilyen még nem volt! Katalin hercegné divatfotózáson vett részt, a Vogue júniusi számához. A róla készült képek alapján pedig könnyen mondhatnánk azt is: Vilmos herceg felesége született modell!
vous - 2016.05.01.
Katalin hercegné a Vogue-nak pózolt – szuper fotók születtek!

Katalin hercegné ismét Diana nyomdokaiba lépett. Vilmos felesége ugyanis címplafotózást vállalt a Vogue-nak, erre pedig utoljára a királyi házból Diana bólintott rá, 1991-ben. Katalin fotózásának egyébként különlegessége – azon kívül, hogy ő állt modellt egy divatlapnak –, hogy ő az arca a Vogue 100 év divatikonjait felsorakoztató gyűjtésének.

Katalin hercegné összesen hét fotón szerepel a lap legfrissebb számában, ebből egyelőre hármat hoztak nyilvánosságra. Az biztos, elnézve a képeket, Katalin hercegnénk nemcsak a divathoz van különösen jó érzéke (nézzétek csak meg a legszebb ruháit!), hanem a modellkedéshez is.

Katalin sajtósa a fotózás után azt is elmondta, a kétgyermekes anyuka mennyire örült, hogy részese lehet a divatmagazin 100. évfordulójának. „Katalin hercegné még sosem vett rész hasonló fotózáson, és nagyon reméli, hogy az emberek olyan könnyed, nyugodt vidámsággal fogadják majd a képeket, ahogy készültek” – mondta.

Ajánlott cikkek