Egyéb kategória

A Nagy Duett: Kasza Tibi még mindig nem vicces, de Berki barnább, mint Cooky

Ha vasárnap, akkor Nagy Duett! Elérkezett a szuperprodukció 4. élő adása, immár csak 9 sztárpárral. A poénok ültek vagy nem, az oktávok elcsúsztak, a ritmus pedig sokszor nem volt az énekesek barátja. Ismét egy szórakoztató vasárnap este volt, szomorú kiesővel.
vous - 2016.05.01.
A Nagy Duett: Kasza Tibi még mindig nem vicces, de Berki barnább, mint Cooky

Liptai Claudia természetesen az édesanyák köszöntésével kezdte a műsort, és amellett sem mehetek el szó nélkül, hogy a kismama már másodjára visel sötétkéket a műsor alatt, ami remekül áll neki. Majka megígértette Kasza Tibivel, hogy végre vicces lesz. Nos, szerintem ez most sem jött össze neki. A produkciók erősen kezdtek, a folytatás viszont elég gyengére sikeredett. Igazi hullámvasút volt a 4. adás, amiről elhoztuk nektek az öt legkiemelkedőbb produkciót, és itt most a kiemelkedő nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó.

Keleti Andrea és Peter Srámek

Majka remekül megfogalmazta:

Az egyik remekül táncol, de nem tud énekelni, a másik tudja a szöveget, de nem tud táncolni.

Szerintem a tánc Peter Srámek énekét is zavarta, legszívesebben hang nélkül néztem volna a produkciót. Keleti Andi tánca viszont igencsak felhozta az előadást. A latin duó maximális pontszámot kapott a zsűritől.

Berki Krisztián és Fésűs Nelly

Berki lement kacsába. A viccesnek eltervezett produkció inkább kínosra sikerült. Sajnos még Fésűs Nelly profizmusa sem tudta menteni a helyzetet. Pedig próbálta. Nagyon. Kacsának öltözve járták el, illetve járta el Nelly a Kacsatáncot, mert ahogy megszokhattuk, „aberki” most sem tette magáévá a szöveget, sem a koreográfiát. De legalább megtudtuk a lényeget:

Berki Krisztián barnább, mint Cooky.

Rubint Réka, Pintér Tibor feat. Szilas

A két előadó mellett egy harmadik fél is birtokba vette a színpadot, Szilas, a ló. A héten ballagó diákok eldobták az irodalom érettségi tételeket és a fejüket fogták. Réka és Tibor a Honfoglalás című dalt énekelte. A produkció összeségében jól sikerült, hiszen Pintér Tibor csodálatos hangja szerencsére elnyomta Rubint Rékáét, így az élvezhető lett.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó

Schobert Norbi angolja már önmagában szórakoztató – az élmény, ha nem nézem a produkciót, de odanéztem, és izomláz lett az arcomban a nevetéstől. Norbi susogós nadrágja és a makkos cipő fehér zoknival mindenen túltett. Imádtam, igazán szórakoztató volt Norbi és Ildikó Michael Jackson-dala, a Bad.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás

Szépségkirálynőnk nem ismerte az LGT Miénk ez a cirkusz című dalát, így mondhatni nehéz dolga volt, ám ez egy cseppet sem látszott. Talán azért sem, mert Edina az „életét kockáztatta” a produkcióért: egy késdobáló „áldozata lett”. Az igazán színes produkció csupán 29 pontot kapott, ami kisebb feszültséget szült a műsorvezetők és a zsűri között.

A 4. adás kiesője Markó Robi és Lola.

Ajánlott cikkek