Egy szett, amiben a rohanó hétköznapokon is stílusosak lehettek

Egy szett, amiben a rohanó hétköznapokon is stílusosak lehettek

Imádom a ruhákat, a szép ruhák pedig pláne megdobogtatják a szívemet. Amondó vagyok, farmerből, pólóból és blézerből sosem elég. A szekrényem roskadozik a különböző daraboktól, pedig az évek múlásával kezdek rájönni, hogy a kevesebb néha több elvén a minőségi, dizájnerruhák felé kellene mozdulnom, több okból is.

Szerelem első látásra

Azt hiszem, öregszem, vagy mondjuk úgy, hogy elkezdett benőni a fejem lágya. Nemrég jött el ugyanis az a pont az életemben, amikor beleszerettem egy magyar tervező által készített táskába. Szerelem volt első látásra, tökéletes volt a fazonja, a színe. Tudom, tudom, ez egy divatimádó lánnyal nap mint nap megtörténik, de ez most más volt.

Korábban rögtön nemet mondtam egy tervezői darabra, gondolván, hogy sem a pénztárcámhoz, sem a rohanó életmódomhoz nem passzolnának az ilyen termékek, de ezúttal komolyan fontolóra vettem, hogy megvegyem-e az álomtáskát. Valószínűleg mindenki sejti a történet végét: elég hamar beadtam a derekamat és igent mondtam. S hogy miért?

Mert tudtam, a legtöbb, fast fashion boltban vásárolt darabbal ellentétben ez nem fog szembejönni úton-útfélen, ráadásul ezzel egy tehetséges fiatal munkássága mellett teszem le a voksomat.

A táskát hamar megrendeltem, beszereztem és azóta is boldogan élünk együtt. Mondanom sem kell, a tervem nem jött össze. Mármint az a része, hogy nem fog szembejönni, a VOUS-lányok ugyanis beleszerettek és azóta többen is vettek a tervezőtől egy-egy darabot. De én még így is örülök, amiért teljes vállszélességgel állunk ki a hazai, gondosan elkészített darabok mellett!

Forrás:
Molnár Anikó

Minden néhány magazinnal kezdődött

A dizájner-szerelem egyébként nem ennél a táskánál kezdődött. Emlékszem, amikor még gyerekként alig tudtam olvasni, de az Olaszországban élő nagynéném minden évszakban különböző magazinokkal tért haza. Tudtam, hogy azok a tervezők, akik egy egész oldalt kapnak csak azért, hogy megmutassák egyetlen icipici táskájukat, na ők bizony különlegesek! Amióta pedig felnőttem előszeretettel olvasok, nézegetek különböző tervezőkről szóló írásokat.

Nem meglepő, ha pályakezdő, álmait kergető fiatal lányként beismerem: a különleges darabok látványa mellett szuperinspiráló, hogy magyar tervezők is mernek nagyot álmodni és belefogni abba, amit igazán szeretnek.

A minap felpróbálhattam egy fantasztikus dizájner farmerruhát, ráadásul különböző iparművészek ékszereit is megcsodálhattam az egyik belvárosi üzletben, ahol magyar tervezők ruháit árulják.

Forrás:
Molnár Anikó

Mit viseltem a fotózáson?

Az összes ruhát a Black Box Concept Store-ból választottam.

Farmerruha: IMOGEN

Gyűrű: Görömbei Luca

Karkötő: Sarolta Krajcsi for IMOGEN

Filctáska: AGNESKOVACS

Forrás:
Molnár Anikó

A farmerruhás-sportcipős összeállításom egyébként tökéletes viselet lehet a hétköznapokra munkába, ha szeretnétek a városi rohanásban is stílusosak lenni. A Stylewalker Day&Night egy szuper lehetőség arra, hogy közelebbről is megismerkedjetek a hazai divatipar kiemelkedő tagjaival és olyan ruhákat próbálhassatok fel vagy akár vegyetek meg, amit eddig soha nem mertetek.

Forrás:
Molnár Anikó

Mi az a Stylewalker Day&Night?

A Stylewalker Day&Night félévente visszatérő designesemény az V. kerületben. Idén az elsőt május 7-én rendezik, amikor is 12 belvárosi üzlet vár benneteket kulturális, művészeti programokkal és kedvezményekkel. Ismerjétek meg közelebbről is a hazai designerek és iparművészek munkáit, próbáljátok fel az ékszereket, ruhákat, nézelődjetek.

Bővebb infó: www.stylewalker.hu

Facebook: www.facebook.com/stylewalkernight

Forrás:
Molnár Anikó

Extra kedvezményt kaptok a VOUS kedvenceire!

A VOUS a Stylewalker Day&Night esemény kiemelt médiapartnere, így még több kedvezményt kaphattok. Csak keressétek a VOUS kedvence címkéket a ruhákon, majd fizetéskor mondjátok be a jelszót, amit az esemény napján jelentetünk meg itt, a VOUS-n.