Egyéb kategória

Tiltószavak, amikre soha ne keressetek rá a Google-ben!

A Google varázslatos erővel bír. Ha segítségre, információra van szükségünk, rögtön hozzá fordulunk. Definíciók? Dátumok? Járatok indulása? A Google segít! De álljon meg a menet egy pillanatra: nem szabad minden egyes dologra rákeresnünk! Vajon mik azok, amiket inkább ne csekkoljunk a neten a saját érdekünkben?

vous - 2021.12.29.
Tiltószavak, amikre soha ne keressetek rá a Google-ben!

Azt már megírtuk nektek, hogy a Google a szerelmi életünkre is hatással van, valamint a legkeresettebb diétát is elhoztuk nektek. Én azt mondom, ha nem muszáj, ne keressetek rá mindenre, hiába éreztek késztetést a kutakodásra. Hogy mik azok, amiket érdemes mellőzni guglizásnál? Én és Purewow mutatjuk.

Bármilyen egészségügyi probléma

Ha valami bajotok van, ne rögtön a nethez forduljatok, inkább menjetek orvoshoz, így nem fogtok hülyeségre rákeresni és félrediagnosztizálni magatokat. Még az is lehet, hogy rossz gyógyszerektől is megkímélitek magatokat. Arról nem is beszélve, hogy a neten minden kis apró egészségügyi problémát annyira felfújnak, hogy a végén már lassan halálos betegnek érzitek magatokat tőle.

Expasik

Tényleg a volt barátotok Facebookját sasoljátok? Mire fel jött ez az ötlet? Mit reméltek, mit fogtok találni? Magányosak vagytok, vagy inkább csak meg akarjátok győzni magatokat, hogy nektek jobb, mint neki? Ha bizonygatnotok kell magatoknak, az már elég baj.

A barátaitok fizetése

Forrás:
pexels.com

Hogy ha nem osztják meg veletek ezeket az információkat, hát legyen. Nem muszáj mindenről tudnotok. De ha már detektív módjára kutakodtok a munkabérük után, az már nagyon gáz.

Bármi, ami a Kardashianokhoz kapcsolódik

Ezt magyarázni kell?

Sorozataitok

Forrás:
purewow.com

Soha ne írjátok be a keresőbe a kedvenc sorozatotokat, ha még nem láttátok az aktuális részt. Talán már ti is tanultatok ebből az esetből: emlékeztek, amikor a Google-től tudtátok meg, hogy X meghal az aktuális részben? Na, látjátok.

Ételek kalóriatartalma

Ha erre rákerestek, tuti akkorát fogtok csalódni, hogy legszívesebben soha többet semmit sem ennétek.

Forrás:
pexels.com

Nyelvi tesztfelmérők

Biztos, hogy nem kaptok majd reális képet a tudásotokról. Általában vagy túl gyerekes dolgokat kérdeznek, amitől királynak érzitek majd magatokat, vagy extranehéz kérdésekkel találjátok szemben magatokat, amitől még az életkedvetek is elmegy. Komolyan, ennyi pontom lett az 50-ből? Ha ezt gondoljátok, valamit tuti másképp számolnak, vagy elrontották a nehézségi szintet. Velem olyan is előfordult már, hogy háromszor elvégeztem ugyanazt a feladatsort, mindig különböző végeredményekkel. A pontszám a végén ugyanaz volt és mindegyik végén gratuláltak nekem. Köszönöm, de az utolsónál egyébként a „nem tudom” gombot nyomogattam végig.

Szerintetek tavaly mire kerestünk rá a legtöbbet? Itt megnézhetitek!

Ajánlott cikkek