Egyéb kategória

Britney zöld fürdőruhája az internet kedvence – szerezzétek be ti is!

Az egész internet leborult Britney Spears legutóbbi fürdőruhás fotója előtt. A bombaformában lévő énekesnő zöld fürdőruhás fotója őrületes módon száguldozik az internet országútján. Elárulom nektek, hol szerezhetitek be a legendás fürdőruhát.
vous - 2016.05.05.
Britney zöld fürdőruhája az internet kedvence – szerezzétek be ti is!

A már bombatesttel sokkoló Britney Spears minden héten megmutatja káprázatos alakját, amin mi nem győzünk csodálkozni, Britney az utóbbi időben nagyon rápörgött a testére. Van is rá oka. Folyamatosan fellép Las Vegasban, hamarosan megjelenik az új albuma és május 22-én a Billboard Music Awardson is énekelni fog.

Szerdán megosztott egy képet magáról, amin egy merész neonzöld bikiniben pózol. Posztja szerint a darabot aznap vásárolta két másik fürdőruha mellett. Azóta az internetet elárasztották a dicsérő cikkek, Britneytől mindenki álla leesett. De azért a fürdőruha mellett se menjünk el szó nélkül.

Britney egy, az idény nyáron nagyon divatos egyberészes fürdőruhát választott, zöld színben. A trükkös fürdőruha tényleg csak a tökéletes testen mutat jól, hiszen két oldalát szexi pántok díszítik.