Egyéb kategória

Kiderült, hol várják el a legnagyobb péniszméretet a nők

Valahol még mindig tabu a péniszről beszélni, valahol pedig már nem… Van az a mondás, hogy nem a méret a lényeg, tudjátok, blabla. De most komolyan: mindenki tudja, hogy még mindig megy a péniszméregetés a srácok között – nyilván nem szó szerint –, a lányok pedig szintén szoktak beszélni róla. De mégis, hol a legnagyobb az elvárás?
vous - 2016.05.06.
Kiderült, hol várják el a legnagyobb péniszméretet a nők

Nem elég, hogy a pénisz-színezővel sokkoltunk titeket, korábban pedig megnézhettétek, hogy csinálnak egy péniszből vaginát, most még az is kiderült, hol a legnagyobb az elvárás a méretet illetően.

Egy brit oldalon több mint kétezer nő szavazott arról, hogy fontos-e a méret. Megmondták a tutit: csak 11,2%-uk jelölte be, hogy igenis fontos – írja a Women’s Health. Végre kiderült az is, hogy egy USA-beli államban, Maine-ben a legnagyobb az elvárás a pénisz méretét illetően – talán az ottani férfiak legnagyobb bánatára. A helybeliek szerint körülbelül 19 centiméteresnek kell lennie egy átlagos „szerszámnak”, sőt, a pontos méret 19,3 centiméter. Ugyanitt kiderült, hogy mi a nők valódi igénye: 16,5 centiméterrel már meg vannak elégedve. Most komolyan, minden fél centi számít nekik?! Méregetni szoktak aktus előtt?

Forrás:
pexels.com

A kutatók azt is napvilágra hozták, hogy melyik országokban mi számít átlagosnak. Európából például Lengyelország, Ausztria és Olaszország a 17 centimétert tartja átlagosnak, a „legelnézőbb” pedig az Egyesült Királyság volt, ahol 14,2 centiméter az átlag. Nos, hát minket pont nem kérdeztek meg.

Csajok, nem tudom, ti mit gondoltok erről a témáról, de az biztos, hogy a srácoknak is van elég bajuk, mint hogy a méreteikkel nyaggassátok, esetleg piszkáljátok őket. Elvégre mindenki úgy jó, ahogy van!

Ajánlott cikkek