Egyéb kategória

Szerezzétek be a VOUS-lányok kedvenc ruháit kedvezményesen egyetlenegy szóval!

El tudjátok képzelni, hogy egy szombati délutánon a belvárosban szuper művészeti-kulturális programokkal találjátok magatokat szembe, ráadásul közben beszerezhetitek a legszebb, magyar tervezők által készített ruhákat? Na jó, nem is kell elképzelnetek! A Stylewalker Day&Night május 7-én, szombaton pontosan ilyen programokkal vár titeket!
vous - 2016.05.07.
Szerezzétek be a VOUS-lányok kedvenc ruháit kedvezményesen egyetlenegy szóval!

Mi is az a Stylewalker Day&Night?

A Stylewalker Day&Night egy szuper alkalom, hogy megismerkedjetek számos hazai divattervező nevével. Az esemény egy egész napos dizájnsétát foglal magában az V. kerületben, ahol 12 belvárosi üzlet vár benneteket kulturális, művészeti programokkal és kedvezményekkel. Jól hallottátok, kedvezményekkel! Az üzletek különböző mértékű kedvezményekkel várják a látogatókat, egy azonban biztos: mivel az esemény kiemelt médiapartnere a VOUS, így minden boltban érdemes keresni a VOUS kedvence címkét, amivel akciósan vehetitek meg álmaitok ruháját!

Bővebb infó: www.stylewalker.hu

Facebook: www.facebook.com/stylewalkernight

Mondjátok: HÓKUSZPÓKUSZ!

Ha megtaláltátok a VOUS kedvence címkét, és szívesen hazavinnétek a kiszemelt ruhát, nincs más dolgotok, mint a pénztárnál bemondani a jelszót, ami nem más, mint a HÓKUSZPÓKUSZ! Egyszerű, ugye? Kezdődhet is a vásárlás!

Szerezzétek be a VOUS-lányok kedvenceit!

A héten a VOUS-lányok öt különböző boltot mutattak be, amik résztvevői a Stylewalker Day&Nightnak.

Hírszerkesztőnk, Sophie egy gyönyörű fekete overallt próbált fel, ami előhozta igazi díva énjét. Bátran viselhetitek alkalmakra, esküvőre, de akár hétköznapokon is. Ide kattintva mindent megtudhattok a ruháról és a Sophie-t díszítő ékszerekről, szerezzétek be ti is!

Takács Nóra egy, laza oversize kockás ingruhát próbált fel, hátizsákkal és megannyi ékszerrel. Ha kíváncsiak vagytok, hol szerezhetitek be a vagány darabokat, itt mindent elolvashattok Nóra élménybeszámolójában.

Forrás:
Molnár Anikó

Szenior szerkesztőnk, Viola egy gyönyörű egyberészes nadrágruhát próbált fel, amit egy oversized mellénnyel bolondított meg. Ha szeretnétek ti is ilyen stílusosan megjelenni valahol, szerezzétek be a VOUS kedvenc darabjait szombaton. Hogy hol? Ide kattintva minden kiderül.

Forrás:
Molnár Anikó

Szerzőnk, Emcsi, aki híres vagány, szókimondó cikkeiről, na meg persze arról is, hogy szeret öltözködni, de maga a divat nem annyira érdekli, egy nagyon vagány, különleges színű ruhába bújt a próba kedvéért. A szettet egy gymbaggel bolondította meg, amit ezek után nem csoda, hogy mindenki megirigyel. Olvassátok el az élménybeszámolót itt, és szerezzétek be ti is!

Forrás:
Molnár Anikó

Én, aki imádom a divatot, de távol áll tőlem a magas sarkú és a kiöltözés, egy szupertrendi és egyben kényelmes farmerruhába bújhattam, amit egy filctáskával és néhány metálos ékszerrel egészítettünk ki. A szettet bátran hordhatjátok a rohanó hétköznapokon, mert nemcsak stílusos, de praktikus is. Ha kíváncsiak vagytok, hol szerezhetitek be, akkor olvassátok el az élménybeszámolómat, és irány a Stylewalker Day&Night!

Forrás:
Molnár Anikó

Ne feledjétek a jelszót!

Ne feledjétek, a VOUS kedvence címkével ellátott ruhák és kedvezmények csak akkor érvényesek, ha tudjátok a jelszót! Írjátok fel a varázsszót, hogy tutira ne kelljen a kedvenc ruhátokat a boltban hagynotok.

Jelszó: HÓKUSZPÓKUSZ

Jó vásárlást kívánunk!

Ajánlott cikkek