8 csodálatos kincs Katalin hercegné ékszeres dobozából

8 csodálatos kincs Katalin hercegné ékszeres dobozából

Katalin hercegné és az ő bája, eleganciája. Mindig ezek jutnak először eszembe, amikor rá gondolok, utána persze bevillannak a gyönyörű ruhái és kiegészítői. Sok mindenért lehet csodálni Katalint, de a legfőképpen a kifinomult ízléséért, ami az ékszereket is illeti. Ha ti is kíváncsiak vagytok, kukkantsunk be együtt az ékszeres dobozába!

Mindig irigykedve nézek Katalin hercegnére. Csodálatos férje, tündéri gyermekei és persze a gyönyörű és egyedi kiegészítői miatt. A legtöbb ékszerét Vilmos hercegtől kapta ajándékba, de személyes készlete jóval többet rejt, mint gondolnánk. Erre vessünk most egy pillantást!

Az esküvői fülbevaló

Mielőtt Katalin összeházasodott volna Vilmos herceggel, szüksége volt egy címerre. Úgy gondolták, hogy a tölgyfa levelét és a makkot választják ki, hisz hazájában elég gyakori mindkettő. Azóta a hercegné már több ékszert is felhalmozott, melyek csak ezt a két szimbólumot hordozzák. Ilyen volt például a Robinson Pelham fülbevalója, melyet nászajándékként kapott szüleitől, ez volt a valami új az esküvőjén – írja a Popsugar. A fülbevalókon a tölgyfalevél és a makk motívum is gyémánttal volt kirakva.

A tölgyfalevél kitűző

Forrás:
afp

Különösen szép darabja Katalin gyűjteményének ez a gyémántból készült tölgyfalevél kitűző, melyen természetesen ott vannak a makkok is. Ezt 2015 végén a Sandringham-templomban viselte.

Az egyik nagy kedvence

Forrás:
afp

Mielőtt hercegné lett, volt egy Kiki McDonough fülbevalója, mely különleges helyet foglalt el kedvencei között. A citromsárga cseppek több alkalommal is lógtak a fülében, a 2011-es kanadai és 2012-es ázsiai látogatásán is viselte. Sőt, még a kis György herceg keresztelőjén is ebben tündökölt.

Egy másik klasszikus darab

Forrás:
afp

Szintén a Sandringham-templom istentiszteletén viselte először teljesen egyedi tervezésű zöld ametiszt fülbevalóját. A különleges ékszert Katalin annyira megszerette, hogy azóta is gyakran viseli. Bevalljuk, mi is szívesen hordanánk.

Karika fülbevaló kicsit másképp

Ismét csak egy Kiki fülbevaló van terítéken, pontosabban egy kék topáz és gyémánt karika fülbevalóról beszélünk. Ezeket viselte a londoni olimpia megnyitója alatt is.

Nyaklánc a nászútról

Forrás:
afp

Katalin hercegné első hivatalos találkozója a királyi család tagjaként Barack és Michelle Obamával volt. Ezen a jeles alkalmon egy nagyon különleges kagyló nyakláncot és fülbevalót viselt. Mivel két héttel a nászútjuk után történt a találka, ezeket vélhetően a nyaralás alatt szerezte be.

Forrás:
afp

Az a kék fülbevaló!

Kanadai látogatása során Katalin kapott egy pár türkiz fülbevalót egy helyi tervezőtől, Corrie McLaeodtól.

Kamilla ajándéka

Forrás:
afp

Kamilla szintén ajándékozott számára egy ékszert, amikor összeházasodott Vilmos herceggel. Egy arany karkötőt kapott, melyen lóg egy kis lemez, aminek mindkét oldalán a két hölgy nevének kezdőbetűje szerepel. A hercegné több alkalommal is hordta ezt a karkötőt, köztük Wimbledonban 2011-ben és Zara Philips házassági partiján is.

Forrás:
afp