Egyéb kategória

Véletlenül lájkoltatok? Mutatjuk, hogy tüntessétek el gyorsan

Gyakran nyomogatjuk a telefonunkat és még gyakrabban nézegetjük a Facebookunkat. Sokszor akarva-akaratlanul is belájkolunk egy képet, és akkor bizony elkezdődik a pánik. Pedig arra semmi ok, hisz megsúgjuk, mivel tudjátok villámgyorsan eltüntetni a véletlenül benyomott lájkot.
vous - 2016.05.10.
Véletlenül lájkoltatok? Mutatjuk, hogy tüntessétek el gyorsan

Nem egyszer volt már olyan, hogy valakit véletlenül bejelöltem ismerősnek vagy belájkoltam egy tök ismeretlen ember képét, miközben unalmas perceimet az online térben töltöttem, és csak húzogattam lefelé a híreket. Aztán még mielőtt bárki is észrevenné, gyorsan visszavonnám a képre tett lájkot, de azt mégis hogyan kell? A Popsugar mindenkit megnyugtat, van megoldás a problémánkra, figyeljetek csak!

Forrás:
www.giphy.com

A legegyszerűbben úgy tudtok visszakeresni, ha a személyes profilotoknál rámentek a Tevékenységnapló megtekintése című fülre. A bal oszlopban feltüntetett szűrőknél pedig kiválasztjátok a Kedvelések pontot. Itt egészen a kezdetekig vissza tudjátok keresni, hogy kinek, mikor kedveltétek be a képét. Ha megtaláljátok azt a képet, amire véletlenül sikerült rányomni, csak menjetek rá a Mégsem tetszik feliratra, és kész is! A Tevékenységnaplót egyébként azért is hasznos néha csekkolnotok, mert így tudjátok azt is ellenőrizni, hogy kiknek és hogy dobja fel a Facebook, hogy lájkoltatok valamit.

Lessétek meg ti is, most!

Címkék: #facebook #kép #lájk
Ajánlott cikkek