Egyéb kategória

Hát ezért olyan kicsi a férfiszobrok pénisze!

Legyünk őszinték: biztosan nektek is feltűnt, hogy férfiszobroknak általában... hát... nincs túl nagy pénisze. De tényleg, gondoljatok csak Michelangelo Dávid-szobrára! De van ennek valami különös oka? Vagy a szobrászok pusztán a valóságot ábrázolták? Most kiderítettük!
vous - 2016.05.12.
Hát ezért olyan kicsi a férfiszobrok pénisze!

Valljuk be, egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy a régi férfiszobrok általában nem büszkélkedhetnek nagy méretekkel. De mégis miért? Most megvan a válsz!

Tény, hogy a szépségideálok folyamatosan változnak, de itt ennél többről van szó – írja a Boing Boing. Egyrészt a kisebb pénisz egykor teljesen ideálisnak számított, sőt, a legtöbb valódi pénisz mérete nem volt nagyobb ezeknél. Másrészt pedig a kis péniszek kulturálisan értékesebbnek számítottak. A nagyobb mérethez olyan sajátos jellemzőket társítottak, mint a bolondság, a vágy és a csúnyaság. A kis pénisz viszont a logikát és a műveltséget jelképezte.

Forrás:
Wikipédia

Megérkezett a pénisz-színező!

Megszületett a Pen15 Club című kifestőkönyv, amiben csak és kizárólag péniszek vannak. A címet a gimis évek ihlették, hiszen akkoriban jó páran firkantottunk péniszeket a füzetünkbe vagy a padokra. Az alkotók, Jen és Mira azt mondták, hogy a munkájukból, vagyis az építészetből inspirálódtak. A részletekért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek