Egyéb kategória

A szelfiknél és a pizzafotóknál is népszerűbb Instán – mi az?

Ugye ti sem csak szelfiket posztoltok az Instagramotokra? Ha sok képetek van ételekről és kis kedvenceitekről, akkor a nagy átlaghoz tartoztok, ugyanis a Canon kiderítette, hogy ezeket szeretjük a legjobban megosztani.
vous - 2016.05.13.
A szelfiknél és a pizzafotóknál is népszerűbb Instán – mi az?

A Canon egy új kutatást végzett, amiben az emberek fényképezési szokásait vizsgálta. A megkérdezettek 24%-a havonta nagyjából 300 képet posztol, ami átlagosan napi tízet jelent. A válaszolók 80%-a jóra vagy kiválóra értékelte a fotóit, úgyhogy vagy egyre jobban értünk a képek készítéséhez, vagy nem teljesen reálisan becsülték meg a képességeiket – írja a Bustle. És hogy mi ihlet minket meg a legjobban?

A felmérésből kiderült, hogy a pizzánál, a szusinál és a salátánál is népszerűbb az ételfotókat tekintve a fagyi.

@_ola_bodnar_ által közzétett fénykép,

A következő adat nem volt meglepő, ami a kutyák népszerű fotóiról szólt. Ha van kiskutyátok, akkor biztos vagyok benne, hogy valahol biztosan megtalálható róla egy kép. A kutatás résztvevői közül 59% készít több fotót a kutyájáról, mint magáról.

Be kell, hogy valljam, az én Instámon is van kép fagyiról és a kiskutyámról, Foltiról is, úgyhogy rám passzol a kutatás eredménye. A szelfizéssel pedig bánjatok óvatosan, hiszen ahogy azt már Nina megírta, öregít!

Nektek van ilyen képetek?

Ajánlott cikkek