Egyéb kategória

Ezekkel legyetek tisztában, mielőtt hajszínt váltotok!

Nem tudtok letáborozni egyetlenegy hajszínnél, mert mindig késztetést éreztek, hogy kipróbáljatok valami újat? Vagy éppen azok a lányok vagytok, akik megállapodnak a jól bevált hajszínnél? Egy biztos, ha hajszínt váltotok, oda kell figyelnetek pár fontos dolgokra.
vous - 2016.05.14.
Ezekkel legyetek tisztában, mielőtt hajszínt váltotok!

Emcsi írt már nektek a fekete hajú lányok problémáiról, valamint a szerelem ihlette hajszíneket is bemutattuk nektek. De a színváltás következményeiről – ami nem feltétlenül negatív – senki nem beszél. Mi az, amivel tisztában kell lennetek, ha új hajszínre váltotok? Most erre válaszolunk nektek.

A könnyen fakuló vörös

Ha már próbáltátok, biztosan nektek is feltűnt: a vörös az a szín, ami a leghamarabb kifakul. Ha nem vagytok szerelmesek ebbe a színbe és nem szeretnétek négyhetente újrafestetni a hajatokat, akkor ne feltétlenül a vöröset válasszátok.

Szőkítés = teljesen új hajszerkezet

Forrás:
pexels.com

Ha kiszőkítitek a hajatokat, fontos, hogy tudjátok: a Bustle szerint kevesebb samponra és jóval, de jóval több kondicionálóra lesz szükségetek ehhez a színhez. Nos, nekem sosem volt szőke hajam, így erről nem tudok nektek első kézből nyilatkozni. Viszont lehet valami ebben a kondicionáló dologban, mivel a szőke haj rengeteg törődést igényel. Igen, többet, mint bármelyik. Viszont van egy jó hírem is: elvileg könnyebb behullámosítani. Ha tényleg szőkék szeretnétek lenni, itt találjátok a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.

Sötétebb, azaz dúsabb haj

Forrás:
pexels.com

Bármilyen színűre is festitek a hajatokat – főleg, ha szőkére –, kémiai változás megy végbe a hajatok szerkezetében, ami nem feltétlenül rossz dolog. Kari Hill hajstylist a Cosmopolitannak nyilatkozott arról, hogy ha sötétebb színt választunk, az valamivel dúsabb hatást kelt, ami remek hír a kevés, vékony szálú hajjal rendelkező csajok számára.

Forrás:
pexels.com

Azért azt se felejtsétek el, hogy a természetes haj gyönyörű és varázslatos!

Ajánlott cikkek