Test

Pápá, uncsi edzések – legyetek trendik sportolás közben is!

Már a nyakunkon van a bikiniszezon, ezért minden lány igyekszik kihozni magából a maximumot az edzések során. Aki igazi divatmániás, a sportolásnál a kényelem mellett arra is figyel, hogy csinos legyen. Ha ti is közéjük tartoztok, akkor szuper tippeket hoztunk nektek!
vous - 2016.05.21.
Pápá, uncsi edzések – legyetek trendik sportolás közben is!

Biztos sokan sportoltok rendszeresen, de ilyenkor a nyár kezdete előtt mindig többen vannak az edzőtermekben. Ha szétnéztek sportolás közben, akkor láthatjátok, hogy a trendkövető csajokon már nemcsak egyszerű póló és rövidnadrág van, hanem divatos szettek – amik persze egyszerre kényelmesek is.

Hogyan lehettek divatosak a bikiniforma elérése során?

Csak lazán!

Mindenki látott már tipikus laza lányokat, akik szeretik a lógós ruhákat, farmer-póló a kedvenc párosításuk, de azokból is a legkényelmesebb. Ha közéjük tartoztok, akkor ez a megjelenés való nektek:

Művészien

Mostanában egyre több sportmárka dobja piacra a színes, nonfiguratív, mintás, elvont jelképes kollekcióit. Némelyik olyan, mintha vízfestékkel lenne kifestve. Ha szeretnétek a figyelem középpontjába kerülni, akkor hordjátok ezeket:

Csajosan

Ha mindig szerettek csajosak maradni, akkor miért ne lehetnétek azok az edzőteremben is? Viseljetek bátran színes, virágos darabokat!

Márkahűen

Ugye ti is ismertek olyan személyeket, akik egy bizonyos márkára esküsznek, és csak azt hajlandók viselni? Az edzőterem is tele van ilyenekkel, akárhova néztek, mindenhol logók és feliratok látszódnak.

Izmokat villantósan

Ha már hosszabb ideje dolgoztok az izmaitokon, akkor miért ne mutatnátok meg másoknak is? Legyetek büszkék rájuk, még az is lehet, hogy motiváltok velük valakit!

Nektek milyen edzős rucitok van?

Ajánlott cikkek