Egyéb kategória

Éljenek a klasszikus darabok! – Szandálok, amik sosem mennek ki a divatból

Mielőtt elindulnátok, hogy feltöltsétek a szandálkészleteteket a nyárra, ne feledkezzetek meg a klasszikus darabokról. Hiszen az új divatirányoknak is megfelelhettek, de a jó öreg, bevált darabokat biztosan ki tudjátok használni.
vous - 2016.05.21.
Éljenek a klasszikus darabok! – Szandálok, amik sosem mennek ki a divatból

Mivel közeleg a napsütéses időjárás, ideje beszerezni a nyári szandáljaitokat. Korábban elhoztam nektek a legdivatosabb szandálokat, de vannak olyan klasszikus darabok, amik sosem mennek ki a divatból. Rájuk bármikor számíthattok!

Gladiátorszandál

Már Kleopátra is ilyenben nyomult, úgyhogy egy ősi klasszikusról van szó! A kötögetős megoldás feldob egy egyszerű sort-póló kombót is. Ráadásul ez most menőbb, mint valaha!

Telitalpú

Még nagymamáink is jártak ilyen szandálban, és azóta is töretlen a népszerűsége. Igazi csajos, nyári kiegészítő.

Bokapántos

Valószínűleg anyukáitok gyakran viselték ezt a darabot, hiszen a ’80–90-es években mindenhol ilyeneket lehetett kapni. Azonban mára igazi klasszikussá nőtte ki magát, és eleganciát kölcsönöz minden megjelenésnek.

Ékkövek

A csillogást nem lehet megunni: egyszerű és nagyszerű. Egy ilyen szandált akár hétköznap, akár egy elegánsabb eseményre is felvehettek.

Pántos papucs

Ha nem szerettek bíbelődni a kapcsokkal és a megkötőkkel, akkor szerezzetek be egy szuper papucsot, amibe csak bele kell bújnotok, és már mehettek is.

Ajánlott cikkek