Már csak kettőt kell aludni: pénteken nyílik Jamie Oliver budapesti étterme

Már csak kettőt kell aludni: pénteken nyílik Jamie Oliver budapesti étterme

Nem tudom, ki hogy van vele, én már azóta várom Jamie Oliver új éttermének megnyitását, mióta megtudtam, hogy egyáltalán tervben van. Szerencsére már nem kell sokáig várni, most pénteken már az olasz étteremben vacsorázhatunk!

Nemrég megírtuk, hogy milyen érdekességeket tudtunk meg Jamie Oliverről és itthoni étterméről, ha lemaradtatok volna, itt olvashatjátok el újra. Egyébként már tavaly szeptember óta várjuk, hogy a híres séf itthon, Budapesten is megnyissa étteremláncának, a Jamie’s Italiannek újabb gyöngyszemét.

Most pedig örülünk, hiszen már csak kettőt kell aludni: május 20-án végre mi is megcsodálhatjuk az olaszos éttermet! Jamie így nyilatkozott kicsiny hazánkban nyíló étterméről a Jamie's Italian oldalán:

Nagyon izgalmas éttermet nyitni Budapesten. Az étterem a budai várnegyed szívében található a leggyönyörűbb kilátással. Fantasztikus helyi partnerekkel dolgozunk, és már levadásztuk a legjobb beszállítókat és termelőket is. Már alig várom, hogy végre kinyissuk a kapuit!

Sőt, a posztból az is kiderült, hogy május 20-án már elérhető lesz az online rendelési és asztalfoglalási rendszer. Állítólag az étterem sokkal olcsóbb lesz, mint az étteremlánc külföldi tagjai, ám a minőség így is garantált lesz. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a séf különlegességei a magyar ínyenceket is el fogják varázsolni!

Addig is itt van néhány kép, amiben a megnyitóig gyönyörködhettek:

És íme, a lelkes budapesti csapat!

Mi már nagyon várjuk a megnyitót, és ti?