Egyéb kategória

Kutatás bizonyítja: ilyen sokan nem voltak még szerelmesek életük során

Amikor éppen szinglik vagytok, szinte biztos, hogy folyamatosan nyálas párokba botlotok. Ölelkező szerelmesek a padon; csókolózó fiatalok a metrón; cuki, rózsaszín ködben úszó randizók a cukrászdában – nektek is ismerős, ugye? Ne aggódjatok, itt a bizonyíték, hogy nem vagytok egyedül!
vous - 2016.05.20.
Kutatás bizonyítja: ilyen sokan nem voltak még szerelmesek életük során

A Match.com ugyanis a közelmúltban egy átfogó kutatást végzett Szinglik Amerikában címmel, melynek során 5500 szingli férfi és nő életét vizsgálták meg az országban. A tanulmányból pedig a kutatók arra következtettek, hogy minden ötödik férfit egészen idáig elkerült a szerelem – írja a Hello Giggles.

Ennek ellenére az önkéntes férfiak 59%-a még mindig hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, sőt 41%-uk azt mondta, már tapasztalt is ilyet. A kutatásból az is megállapítható, hogy a nőket sokkal hamarabb találja el Ámor nyila, ugyanis csak a megkérdezettek 18%-a mondta azt, hogy még sosem volt szerelmes.

Ennek ellenére a kutatók úgy vélik, egy nő élete során átlagosan kétszer lesz igazán szerelmes, míg egy pasi háromszor.

Forrás:
iStock

De vannak még további érdekességek is. Egy randi után a pasik képesek 11 napig várni a nő válaszára, mielőtt feladnák a kapcsolatot. A nők ebben kevésbé elnézőek, ők 7 nap csend után már feladják. Ez valószínűleg azért is lehet, mert a férfiak több erőt fektetnek bele egy randiba vagy kapcsolatba, ha tényleg akarnak valamit egy lánytól. Egy felmérés szerint ugyanis a férfiak 66%-a már az első randi után el tudja képzelni a közös jövőt a partnerével – ami azért, valljuk be, nagyon édes tőlük.

Ajánlott cikkek