Meglepetés volt a családnak az örökbefogadás, amiről a pár videót készített

Meglepetés volt a családnak az örökbefogadás, amiről a pár videót készített

A gyerekvállalás egy fontos fordulópont minden ember életében. Ha pedig nem sikerül hosszú évek próbálkozása után sem, megkeserítheti az életet. Az örökbefogadás egy hatalmas lehetőség ezeknek a pároknak, hiszen „ajándékba” kaphatnak egy emberi életet, akiről gondoskodhatnak.

Lacey és Banks Farris egy olyan problémával küzdenek évek óta, ami sajnos nagyon sok ember életében előfordul. A gyermekvállalás nem a tervek szerint alakult és évekig próbálkoztak sikertelenül. Még az első örökbefogadás is rosszul sült el, azonban annál nagyobb örömet hozott a pár életébe, amikor kezükben tarthatták a kis Finleyt – írja a Hellomagazine.

Egy nap meg akarjuk majd mutatni neki, hogy milyen izgatott volt mindenki a családban az érkezése miatt, ezért csináltunk egy videót, amiben felvettük mindenki reakcióját, mikor meglátta az ajtójukban.

– nyilatkozta a boldog anyuka. A pár hosszú útja nem volt egyenes a babához. Lacey egyszer már teherbe esett, de 20 hét után elvesztette a magzatot. A nő szerint ez volt élete legnehezebb időszaka. Aztán a trauma után az adoptálás mellett döntöttek. De ez sem úgy alakult, ahogy várták, hiszen a pár, akiktől örökbe fogadták volna a babát, végül fel szerette volna nevelni a kicsit.

Fájt, de ma már tudom, hogy a lehető legjobb döntést hozta meg az anyuka. Tudtam, hogy lesz még lehetőségünk adoptálásra és egy idő után ezt is tettük, de nem szóltunk senkinek, amíg nem tarthattuk a kezünkben a babánkat.

Finley április 18-án született és a szülei nem sokkal ezután elhatározták, hogy tesznek egy körutazást a kicsivel, és bemutatják a családnak és a barátoknak, ezt pedig levideózzák.