Egyéb kategória

Kiszúrja a szemünket: ezek a sztárok egymás legnagyobb ikertornyai!

Olyanok vagytok, mint két tojás – azt gondolhatnánk, hogy ezt legtöbbször ikrekre, vagy legfeljebb a testvérekre mondják, ez azonban koránt sincs így. Gondoljatok csak bele, hogy ti hányszor hallottátok már, illetve hogy hányszor mondtátok már másoknak ezt a bizonyos mondatot úgy, hogy az illetőket semmilyen rokoni kapcsolat nem fűzte össze! Tény, hogy valamilyen oknál fogva rengeteg olyan ember mászkál a nagyvilágban, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra – ha nem hiszitek, most mutatok nektek néhány példát a sztárvilágból.

vous - 2016.05.21.
Kiszúrja a szemünket: ezek a sztárok egymás legnagyobb ikertornyai!

Biztos ti is hallottátok már azt az elképzelést, hogy mindenkinek van egy alteregója a földön. Akit lehet, hogy nem is ismertek, mégis ugyanúgy néz ki, mint ti. Emlékeztek, az Így jártam anyátokkal című sorozatban például Marshall és Lily megfogadták, hogy csak azután vállalnak gyereket, ha már látták nemcsak a saját alteregójukat, de a barátaikét is. A való életben azonban ritka, hogy találkoztok egy olyan emberrel, aki tényleg nagyon hasonlít rátok.

De mi a helyzet a sztárvilágban? Hiszen fogadjunk, biztos, hogy ti is kevertetek már össze két hírességet! Most kutakodtam kicsit, és összegyűjtöttem nektek azokat a celebeket, akik már-már ijesztően hasonlítanak egymásra, mégsem köti őket össze rokoni kapcsolat. Döbbenetre felkészülni!

Híres nővérek, akik elsőre olyanok, mint két tojás, pedig nem is!

Vannak testvérek, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás, akadnak azonban olyanok is, akik könnyen eltitkolhatják közös rokoni szálaikat. Ha Hollywoodra és a hasonlóságra gondoltok, valószínűleg nektek is rögtön beugrik jó pár név, akik kiköpött másai egymásnak. Most összegyűjtöttük a legjobban hasonlító sztárnővérek képét, hogy eldönthessétek: tényleg annyira hasonlítanak? Ide kattintva eldönthetitek!

Henry Cavill és Matt Bomer

Ez az egész alteregó dolog azért valahol elég jó, hiszen az következik belőle, hogy minden helyes pasiból kettő van. Íme az élő bizonyíték!

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Jessica Chastain és Bryce Dallas Howard

A gyönyörű vörös démonból nem egy, de kettő is létezik. Ők aztán tényleg olyanok, mint két tojás, nem?

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Chace Crawford és Ian Somerhalder

Ez a páros az újabb ok, amiért imádjuk a hasonmásokat! Az egyik elkelt? Semmi gond, a másiknál még lehet esélyetek!

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Katy Perry és Zooey Deschanel

Sötét haj, hatalmas kék szemek – a gyönyörű sztárcsajszik akár ikrek is lehetnének. Döbbenetes a hasonlóság!

Hilary Swank és Jennifer Garner

Nekem mindkét színésznőről egy romantikus film jut eszembe. Hilary az Utóirat: szeretlek, Jennifer pedig a Hirtelen 30 című filmben játszott. Most őszintén, ti észrevennétek, ha helyet cserélnének?

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Logan Marshall-Green és Tom Hardy

Szakáll ide vagy oda, ez a két színész teljesen ugyanolyan! Ti el tudjátok dönteni, hogy ki a helyesebb?

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Selena Gomez és Lucy Hale

A két csodaszép sztárcsajszi nem csak külsőleg hasonlít egymásra. Mindketten színészkednek, jó a hangjuk, sőt az is előfordult, hogy ugyanazt a ruhát választották egy eseményre.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek