Egyéb kategória

A Nagy Duett: a legmegosztóbb párosnak kellett távoznia

Ha vasárnap, akkor A Nagy Duett! Mint mindig, most is nagyon jól szórakoztunk, de a műsor végén egy párosnak most is távoznia kellett...
vous - 2016.05.22.
A Nagy Duett: a legmegosztóbb párosnak kellett távoznia

Berki Krisztián és Fésűs Nelly búcsúzott A Nagy Duett-től, így jövő héten 6 versenyző helyett már csak 5 duettpartner állhat a színpadra. Mi már alig várjuk!

Így zajlott a műsor:

Kucsera Gábor és Dér Heni produkciójában riszálásban nem volt hiány, annyi biztos! És az is, hogy ilyen fura éneklő állatokat még egyik mesében sem láttunk! Nézzétek csak:

Berki Krisztián és Fésűs Nelly akár ezt is énekelhették volna: „Berki a rock, Berki az élet” Szerinte ő ugyanis simán csinál olyat színpadon, amit még magyar rocker nem. Hát, ez mondjuk tényleg így volt: a háton csúszás közben éneklés volt a kedvenc mozdulatunk. De úgy tűnik, még ez sem volt elég ahhoz, hogy továbbjusson.

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia operát énekelt, ami nagyon jól sikerült, a zsűri is állva tapsolt.

Talán nem (barokkos) túlzás azt mondani, hogy Kulcsár Edinának még a fehér haj is szuperül áll. Hevesi Tamással persze megint fantasztikusak voltak, bár a zsűri most egy kicsit jobban lehúzta őket a szokásosnál.

Miután lezajlottak a szokásos duettek, három párbaj következett: Kulcsár Edináék Kucsera Gáborékkal, Berki Krisztiánék Keleti Andiékkal, Pachmann Péterék pedig Schobert Norbiékkal adtak elő közös produkciót. Mi mindegyiken jól szórakoztunk!

Ajánlott cikkek