Egyéb kategória

Ilyen cikik vagyunk, mikor tökéletes Insta-fotót készítünk

Szelfik, tájképek és pózok lepik el valamennyi közösségi oldal felületét. De vajon mi történik a tökéletesen beállított képek elkészítésének hátterében? Tényleg olyan spontán minden, mint amilyennek elsőre tűnik? A válasz nem, és Jimmy Tatrónak ezt sikerült is kiparodizálni.
vous - 2016.05.23.
Ilyen cikik vagyunk, mikor tökéletes Insta-fotót készítünk

Manapság a közösségi oldalak a fénykorukat élik. Akinek nincs Facebookja, az nem is tud semmiről, akinek pedig nincs művészi kajás képe az Instagramon, biztos nem is eszik. Ez utóbbi képmegosztó oldal olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy az emberek mindent megtennének azért, hogy minél több elismerést kapjanak egy képükért. Már-már egészen nevetséges módon.

Emlékeztek Essena O’Neillre, aki az Instagram sztárja volt egykoron? Több ezer lájkot kapott minden képe, aztán egyszer csak kiborult. Nemhiába, hisz ahogy ő is mondta, ezek a képek korántsem tükrözik a valóságot. Konkrétan a közösségi média függője volt, előfordult, hogy órákat bíbelődött egy képpel, sőt képes volt akár százféleképpen is pózolni, csak hogy a fotója tökéletes legyen, és hogy minél több lájkot kaphasson. Ha mégsem rémlene Nina írása, itt elolvashatjátok Essena történetét.

Forrás:
www.facebook.com/jimmytatro

És sajnos nincs egyedül. Van, aki a szelfizés rabja, míg mások a művészien megkomponált kajafotókért vannak oda. A következő videó ez utóbbit parodizálja ki. Jimmy Tatro amerikai színész játssza benne a főszerepet, valljuk be, elég hitelesen.

Egy lánnyal vélhetően éppen randin van, amikor lefényképezi a megrendelt kávét, ám a kép sehogy sem tetszik neki. Feláll a székre, majd végül a környezetében lévő összes embert befogja, hogy az ital megvilágítása és a környezet tökéletes legyen. A csattanó, mint mindig, a kisfilm végén van. Miután egy órát szenvedett a fotóért, kiderül, hogy a kávé voltaképpen nem is finom.

Nézzétek meg ti is a vicces, de tanulságos videót!

Ugye szerintetek sem éri meg?

Ajánlott cikkek