Egyéb kategória

Az a bizonyos sündisznófazon és a paphaj – A VOUS-lányok legvállalhatatlanabb frizurái

Tincses melír, dauer, tupírozás és az a bizonyos tüsi – csak néhány kifejezés azok közül, amiket hallva azonnal a saját balul sikerült – vagy épp visszanézve ciki – frizuráink jutnak eszünkbe. Van kedvetek egy kis nosztalgiázáshoz? Tartsatok velünk!
vous - 2016.05.23.
Az a bizonyos sündisznófazon és a paphaj – A VOUS-lányok legvállalhatatlanabb frizurái

Napjainkban a hajtrendek jönnek-mennek, olyan gyorsan, akárcsak a villamos a körúton. De régen sem volt ez másképp, csak szelfik helyett az osztálykirándulásos, nyaralásos vagy épp családi képeken köszönnek vissza azok a frizurák, amikre néha jobb lenne nem is emlékezni.

A VOUS-lányok 30 évet repültek az időben

„Előkaptuk kedvenc fotóinkat anyuról, hogy aztán mi is úgy pózoljunk, mint ők évtizedekkel ezelőtt. Nem volt könnyű dolgunk, egy-egy frizura akár félnapos elkészítést igényelhetett volna. A fények sem mindig kedveztek nekünk, de a hasonlóság közöttünk ezek nélkül is szembetűnő” – szól egy korábbi cikkünk. Ha kíváncsiak vagytok a különleges anya-lánya képekre, ITT megnézhetitek őket.

Emlékeztek arra a bizonyos gombafrizurára? Nincs olyan lány, aki ne próbálkozott volna meg vele. Na és a melírre? Mindenki olyat akart! Punk’s not dead témájú napunkon arra gondoltunk, leporolunk néhány régi képet, és megmutatjuk, milyen vállalhatatlan hajunk volt anno.

Forrás:
Vous

Apropó, frizura – így (ne) készítsetek hullámos hajat!

Egy korábbi cikkünkben 6 vállalkozó szellemű VOUS-lány 6 különböző otthoni praktikát próbált ki, amivel ELMÉLETILEG gyönyörű fürtöket lehet varázsolni. Hogy melyik bizonyult sikeresnek, és melyik fulladt kudarcba? Ide kattintva megnézhetitek.

Ajánlott cikkek