Egyéb kategória

Számoljatok le a tág pórusokkal! – Egyszerű házi praktikák a szép bőrért

Ki ducinak, ki túl soványnak érzi magát. Van, aki pedig a tág pórusaival nincs megelégedve. Most az utóbbi csoportnak fogok kedvezni!
vous - 2016.05.24.
Számoljatok le a tág pórusokkal! – Egyszerű házi praktikák a szép bőrért

Ne aggódjatok, ha tágak a pórusaitok! Az Allwomenstalk összegyűjtötte azokat a házi praktikákat, amiket alkalmazhattok a pórusaitokra. Úgyhogy nyugi, csajok, pánikra semmi ok! Könnyen tehettek az ügy érdekében! Sorolom, hogyan:

Tegyetek jégkockát az arcotokra

A jég csökkenti a pórusok méretét, hiszen összehúzza az ereket. Ha nem bírjátok elviselni a hideget, akkor tekerjétek bele egy ruhadarabba a jeget, és úgy simítsátok vele végig a problémás részeket.

A pattanásos bőr nem játék!

Többünk életét keserítette meg tinédzserkorunkban egy-egy pattanás, ám vannak, akiknek még most, felnőttként is állandó problémát okoznak. A látható jeleit mindannyian ismeritek, de hogy mi is az, és mi idézi elő, arról már kevesebbet tudunk. Ráadásul sokan kinyomkodjátok ezeket, amivel néha többet ártotok, mint hinnétek. Nektek is meggyűlik a bajotok a felnőttkori pattanásokkal? Itt elolvashatjátok, mit tehettek ellenük!

Joghurtpakolás az arcra

Imádjuk a joghurtot, most már nem csak megenni! Talán hallottatok már arról, hogy ha joghurtot tesztek az arcbőrötökre és pihentetitek rajta tíz percig, az jót tesz a bőrnek. Tíz perc után öblítsétek le, majd egy hét múlva ismételjétek meg a procedúrát, majd újra és újra. A hatás bámulatos lesz!

A tojásfehérje pozitív hatása

A tojásfehérje segíti a pórusok összehúzódását, így azok egyre kisebbek és kisebbek lesznek. Amit tennetek kell: picit verjétek fel és kenjétek szét az arcotokon. Amikor teljesen rászáradt a bőrötökre, akkor lemoshatjátok.

A cukor hatása elképesztő!

Forrás:
pexels.com

Ha túl sok édességet fogyasztotok, az meglátszik a testeteken, ehhez kétség sem fér. De a pórusaitoknak mindenképpen jót tesz! Persze nem azt mondom, hogy faljátok marokszámra a cukorkákat! Fontos a mértékletesség. De az biztos, hogy a cukornak természetes bőrtisztító hatása van. Mixeljetek egy evőkanál olívaolajhoz két evőkanálnyi cukrot és masszírozzátok a problémás területre, majd öblítsétek le!

Sütőporral a szép bőrért

Szintén hatékonyan veszi fel a harcot a tág pórusokkal. De hogy hogyan? Keverjétek bele meleg vízbe a port, hogy tészta állagú legyen. Kenjétek fel a bőrötökre, majd kis idő elteltével ezt is mossátok le.

Hajrá, lányok, szépüljetek!

És mi van, ha nagyon karikásak a szemeitek? A tuti módszert itt találjátok.

Ajánlott cikkek