Egyéb kategória

Hozzátok formába a combjaitokat, ne csak a nyárra!

Hiába a sok futás és a guggolás, ha a combjaitokon foltok vannak, ezeket az edzés nem fogja eltüntetni. Ne szabjon gátat a sérülés és az egyéb „szépséghiba” annak, hogy a formás lábaitokat megmutassátok.
vous - 2016.05.31.
Hozzátok formába a combjaitokat, ne csak a nyárra!

A következő tippekkel a combproblémával küzdőknek nyújt segítséget a Popsugar. Hiába dolgoztattátok meg a combjaitokat mindig olyan keményen az edzések során, ha most nyáron nem mertek a strandra menni és a rövidnadrág is felejtős a nektek nem tetsző combok miatt.

Narancsbőr

Valószínűleg a sok edzés meghozta az eredményt és már alig van narancsbőrötök, de hogy eltüntessétek a maradékot is a lefőzött kávéból a zaccot tartsátok meg és dörzsöljétek át vele a problémás területeket.

Belső comb

Nem mindenkinek lehet olyan vékony combja, hogy ne érjen össze, SŐT! Ez a probléma a szoknyák viselésétől tántoríthat el, az izzadó lábak dörzsölődéséből csúnya horzsolások keletkezhetnek. Egyszerű a megoldás, használjatok hintőport. Már Amy Schumer is bebizonyította, ez egyáltalán nem ciki, hanem természetes.

Forrás:
pixabay.com

Erek

Sok halvány bőrű lány lábán látszanak a lilás-kékes erek. Valakit nem zavar, de ha titeket mégis, akkor sárga korrektorral tüntessétek el a problémás részeket.

Striák

Mivel a bőrünk nem olyan rugalmas, mint ahogyan mi változunk, növünk, hízunk, ezért gyakori probléma a striák megjelenése. Rengeteg termék kapható már, ami segít ezek halványításában, azonban ha gyorsan kell a megoldás, az önbarnító is segíthet.

Forrás:
pixabay.com

Borotválási sebek

Soha ne felejtsetek el borotvahabot használni, hiszen a borotva így csak a szőrszálakat és nem a bőrötöket fogja eltávolítani. Természetesen sok minden múlik a megfelelő borotva kiválasztásától és a hidratáló testápolók használatától is.

Címkék: #comb #formás #nyár
Ajánlott cikkek