Egyéb kategória

Az idei fesztiválok legnagyobb trendje: a körömkarkötő

Emlékeztek még arra, mikor kislányként barátságkarkötőket készítettetek gyöngyökből és apró medálokból? Na, ez a nosztalgikus trend most újra menő, csak egy aprócska különbség van: a csuklótok helyett most a körmötökön hordhatjátok. Igen, jól értitek, itt a körömkarkötő!
vous - 2016.05.27.
Az idei fesztiválok legnagyobb trendje: a körömkarkötő

Arról már írtunk nektek, hogy milyen gyönyörű a ragyogó üvegmanikűr, valamint arról is, hogy hogyan készíthetitek el a csillogó olajmanikűrt, de most valami egészen új dolog érkezett a nyárra: a körömkarkötő. A körömkarkötő ötlete egy dél-koreai művésztől, Eun Kyung Parktól származik, aki azt mondta, hogy ezt a manikűrt a barátságkarkötők és egy kis szórakozás ihlette – írja a Hello Giggles.

Vannak olyan szalonok, ahol a körmötökre valós damilt, medálokat, gyöngyöket és matricákat tesznek, így egy részletes 3D manikűrt alkotnak, ami ugyan elég sokáig tart, de nagyon részletes és különleges. Ha viszont ti szeretnétek elkészíteni magatoknak, az is lehetséges! Csak fessétek ki egy színnel a körmötöket, majd ha megszáradt, fessetek rá vékony vonalakat – azok lesznek a damilok. Arra pedig ragasszatok gyöngyöcskéket vagy tegyetek matricákat. Próbáljátok ki, egy nyári fesztiválra tökéletes!