Egyéb kategória

Ledermedtünk: berobbant a lufis fogyókúra

Ha valaki nem az egészséges életmódot választja, és mozgás nélkül szeretne lefogyni, akkor számtalan csodaszert kínálnak számára. A kérdés, hogy ezek mennyire károsak a szervezetünkre és ki lehet-e váltani az edzéseket egyéb módszerekkel, mint például a lufis fogyás.
vous - 2016.05.26.
Ledermedtünk: berobbant a lufis fogyókúra

A táplálékkiegészítők és a fogyasztó kapszulák, amik azonnali eredményt ígérnek, már a múltba vesznek lassan és jönnek az olyan újdonságok, amikre gondolni sem mertetek. Most például egy olyan kapszulát dobtak piacra, ami egy lufit tartalmaz. Ha lenyeltétek, az orvos nitrogén tartalmú gázzal tölti meg és így foglalja el azt a helyet, ahová egyébként étel kerülne – írja a Women’s Health.

A kapszulából három hónap alatt hármat lehet lenyelni és mindegyik egy-egy bögrényi gázt tartalmaz. A lufikat hat hónap múlva távolítják el orvosi beavatkozással. A lufit használó túlsúlyos személyek a testtömegük 7%-át le tudták adni a hat hónapos időszak alatt. Azonban nem volt teljes a siker, hiszen a termék használói közül 90%-uk érzett gyomorpanaszokat és hányingert. Ezen azért nem tudunk meglepődni, hiszen lufik voltak a gyomrukban!

Mi azért maradnánk a régi jól bevált receptnél, az edzés és az egészséges étkezés kombinációjánál!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek