Egyéb kategória

Szerelmes képek a Facebookról, és ami mögöttük van

Azt szokták mondani, hogy azok a párok, aki sok mindent megosztanak magukról a Facebookon, biztosan nem boldogok, ott valami nem stimmel. Nos, ezt azért nem lehet általánosítani, de mindenképpen elgondolkoztató, miért éli egy pár az életét a közösségi oldalakon.
vous - 2016.05.27.
Szerelmes képek a Facebookról, és ami mögöttük van

Vannak a tipikus képek tipikus szöveggel, amik láttán már gyanakodhatunk, ennyire tökéletes és minden percben boldog párkapcsolat nem létezik. Egyébként tényleg nem létezik, csupán ezek a párok szeretnék velünk elhitetni. Viszont fontos megjegyeznem, hogy úgy általában, ha feltöltünk egy képet, azt azért tesszük, hogy jöjjenek a lájkok, és egy minimális „na, most én megmutatom, hogy nézek ki, mim van, hol vagyok éppen” minden képfeltöltésnél bennünk van. Ez tagadhatatlan.

Azonban van az a képmennyiség és -minőség, amikor ez annyira átlátszó, hogy egy ilyen cikkért kiált. Mutatom, milyen szerelmes képekre gondolok.

Hopp, egy puszi!

Amikor a pár férfi tagja hirtelen odaugrik a nőhöz, és egy puszit nyom az arcára, az meg iszonyatosan meglepődik, vagy teli szájjal vigyorog. És mik vannak? Pont abban a pillanatban fotózta le ezt valaki, pont akkor kattant a szelfi.

Forrás:
pixabay.com

„Follow me” – Kövess engem!

Lassan már kezd lecsengeni az a szerelmes kép, amikor a pár nő tagja kézen fogva rángatja húzza magával a férfit. Ezek leutánzása nem valami menő. Ráadásul el tudjátok képzelni, hányszor veszhettek össze, miközben próbálták összehozni ezt a képet?

Forrás:
pexels.com

Kézzel formált szívecskék

Akkora a lovecsi, hogy ilyet senki más nem érzett még. Nehogy elhiggyétek! Pusztán arról van szó, hogy a páros női tagja éppen most volt a manikűrösnél, és szerette volna megmutatni, hogy neki van a legszebb körme. Ha szívecskét formálnak a kezükkel, két legyet üt egy csapásra. Láthatja mindenki a vadiúj „manit”, plusz a hatalmas szerelem is átjön.

Forrás:
pexelx.com
Ajánlott cikkek