A Nagy Duett: megvannak a műsor döntősei

A Nagy Duett: megvannak a műsor döntősei

Elérkeztünk az utolsó előtti A Nagy Duett-adáshoz. Immár az elődöntővel jelentkezett a műsor. Mi pedig elhoztuk azokat a produkciókat, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A legelső említésre méltó pont a műsorban most is Liptai Claudia outfitje volt: hosszú fekete szoknya, fehér ing. Írnám, hogy rossz párosítás volt, de most sem tudott mellélőni a stylist. A zsűri szokásos dumái, beszólásai most is ütöttek, vagy nem, de egy biztos: Kasza Tibi még mindig nagyon vicces. Na meg ezek a produkciók is!

Angolnyelv-tanfolyam: Keresztes Ildikó és Schobert Norbert

„Izolésőn, imigrésőn, frusztrésőn.” Keresztes Ildikó és Schobert Norbi Dj Bobo Pray című számát adta elő. Norbi uralta az előadást. Angol kiejtése pedig zseniális volt.

Szexiség a köbön: Kucsera Gábor és Dér Heni

Most először hangzott el a zsűritől, hogy akár ez a páros is megnyerheti A Nagy Duettet. A Napolaj című szám előadásakor ez nekem is megfordult a fejemben. Jó volt, szórakoztató volt, szép páros.

Orosz mulatság: Kulcsár Edina és Hevesi Tamás

Végül pedig a kedvenc párosom sem okozott csalódást. Kulcsár Edina és Hevesi Tamás a Rasputin című slágert énekelte. Nincs mese, Edináéknak szurkolok!

Keresztes Ildikó és Schorbert Norbi búcsúzott a műsortól, így ők már nem lesznek ott A Nagy Duett döntőjében.