Egyéb kategória

Amikor a szenvedély meglátszik a testen: ők Anglia legtetováltabb párja

Curly és Jacky Moore a legjobban kitetovált pár Angliában, együttesen több mint 500 órát töltöttek el a tetoválószékben. Nem semmi, ugye?

vous - 2016.05.30.
Amikor a szenvedély meglátszik a testen: ők Anglia legtetováltabb párja

Curlynek, aki maga is tetoválóművész – és rendszeresen tetoválja is magát – nagyjából a teste 95%-át borítják tetoválások. Azt mondta, 23 éves volt, amikor elkészült az első tetkója, előtte nem nagyon érdekelték a tetoválások – írja a Huffington Post. Nem szerette őket, de rájött arra, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy tetoválásban. Bár tudja, attól, hogy az ő véleménye változott, sok ember nem érti meg a szenvedélyét.

Forrás:
This Morning

Szándékosan akartam azt, hogy vizuálisan érdekes legyek. Ez egy kollázs a munkáimból.

A pár akkor találkozott, mikor Jacky elment Curly tetoválószalonjába. Abban az időben még nem volt sok tetoválása, de ez hamar megváltozott – annak ellenére, hogy utálja a fájdalmat, ami ezzel jár. Azt mondja, a családja mindenben támogatja, bár az anyukája nem szereti, hogy az arcán is van.

Forrás:
This Morning

A pár mindkét tagjának van már gyereke, korábbi kapcsolatukbóé. De vajon nekik is van tetkójuk? Curly azt mondja, igen, a gyerekeinek van néhány kisebb tetoválása, de örül annak, hogy nem tetováltatták ki magukat olyan mértékben, mint ő, hiszen sok olyan ember van, aki ezt elfogadhatatlannak találja.

Forrás:
This Morning

Miért varratnak a magyar fiatalok?

Mai világunkban kiemelt szerepet kap az esztétikum és saját egyéniségünk kihangsúlyozása, így a tetováltatás reneszánszát éli. Annak ellenére, hogy a mai napig vitatott témának számít és sokszor a felszínes megítélés áldozata. Pedig megértéséhez a legrövidebb út, ha megismerjük a mögötte húzódó szándékot. Ebben a cikkünkben magyar fiatalokat kérdeztünk arról, miért tetováltattak.

Ide kattintva 10 olyan tetoválást láthattok, amit a divatos lányok imádnának!

Ajánlott cikkek