Egyéb kategória

A legidegesítőbb dolgok, amit csak a hullámos hajú lányok érthetnek

A hullámos haj bizony nem kevés nyűggel jár. Tapasztalatból írom ezt nektek, hiszen én is ilyen hajjal élem a mindennapjaimat. Tudom, a többi lánynak sem könnyű, de mit élünk át mi, sorstársak?
vous - 2016.06.04.
A legidegesítőbb dolgok, amit csak a hullámos hajú lányok érthetnek

Ha nem vagytok megelégedve a hajatok színével, vagy csak szimplán valami újra vágytok, mint Emcsi, kövessétek az ő példáját és merjetek változtatni! Viszont simán előfordulhat az, hogy nem a hajatok színével van a fő problémátok, hanem a szerkezetével. Mik azok, amik a legjobban idegesítenek minket, hullámos hajú lányokat? Nézzétek csak:

A hajmosás és társai nevezetű program nem egy rövid procedúra

Nem elég szimplán megmosni a hajunkat és megszárítani. Ha azt akarjuk, hogy álljon valahogy, a szokásos hajhab, hajvégápoló és alaptermékeken kívül még normálisan be is kell szárítani.

A hajvasalás kész rémálom

Ha egyenes hajat akarunk, akkor bizony vasalni kell. De ezerrel! Érdemes előző este kivasalni a hajtömeget, hogy reggel ne hajnalok hajnalán kelljen kelnünk, hogy a lehetetlent végrehajtsuk. Annyira macerás ekkora hajtömeget és hullámot kivasalni, hogy közben tényleg megunjuk az életünket…

„Egyenes haj? Hahaha” – mondja a hajunk és visszavált eredeti pozícióra

Forrás:
giphy.com

De tényleg, hiába vasaltam éveken keresztül a hajam, egyszerűen meguntam, hogy sosem áll úgy, hogy elfogadható legyen. Elég volt egy kis pára és máris Oroszlánkirálynak éreztem magam. Arról nem is beszélve, hogy mindig maradt benne valamennyi hullám.

Nagy gubanc = nagy gond!

Úgy is mondhatnám, hogy nekünk sokkal könnyebben össze tudnak gubancolódni a tincseink. Ilyenkor aztán nem elég a fésű – ami remélhetőleg épen megmarad –, néha még víz is szükséges a helyzet korrigálásához!

Haj van mindenhol

Forrás:
giphy.com

Nyilvánvalóan nemcsak nekünk hullik a hajunk, de mintha nekünk extra adaggal több hajszál lenne a padlón, főleg egy hajmosás után. Ezután élmény porszívózni.

Nem minden konty áll jól

Biztosan ti is próbáltátok már felkontyolni a hajatokat, aztán meggondoltátok magatokat. Picit mintha röhejesen néztetek volna ki a néhol kiálló hajtincsek, hajszálak miatt, igaz?

Viszont esőben már nem féltem a hajamat, hiszen úgyis hullámosan, sőt, száradás után ugyanúgy fog állni. Arról nem is beszélve, hogy sokaknak tetszik és cserélnének velem, az már más tészta, hogy én pedig a szögegyenes hajért epekedek.

Ajánlott cikkek