Egyéb kategória

Kezdődhet a kúszás-mászás! – pláne ezekkel a térdvédőkkel – Bora baba gardróbja

Bora baba már beszerezte a kültéri mászáshoz elengedhetetlen baba-térdvédőket! Na és ti? Mutatom, miket érdemes vásárolnotok!
vous - 2016.05.31.
Kezdődhet a kúszás-mászás! – pláne ezekkel a térdvédőkkel – Bora baba gardróbja

Bora baba gardróbja, 14. rész

  • Baba kora: féléves kor körüli, kúszó-mászó időszak
  • Időjárás: szabadtéri idő
  • Probléma: mászás közben a betonnal borított terep bizony a ruhákat és a kis térdeket is megviseli – hogyan öltöztessük ilyenkor a babát?

Ha a baba kúszik, és itt a jó idő, akkor bizony egyre többet végzi majd ezt a tevékenységet a szabadban. A legjobb persze, ha ezt mind a füvön teszi, de van, ahol elkerülhetetlen a betonos terep. Bora sokat mászik a játszótéren vagy éppen a garázs előtti placcon, ahol a bátyja a „tekerős biciklivel” gyakorolja a száguldást. Ilyenkor jön jól egy kifejezetten babáknak kifejlesztett térdvédő, ami nemcsak a ruhát, de a kis térdeket is megvédi a smirgliszerű betontól. Mi lila almásat rendeltünk, és amikor a terep megkívánja nem félünk használni!

Forrás:
Séllei Lilla

A szett:

  • halványlila, A vonalú felső: United Colors of Benetton
  • lila leggings: H&M
  • térdvédő: Aliexpress
  • lila mintás kiscipő: Liliputi

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek