Egyéb kategória

Tündökölt az iskolai bálon az égési sérülésekkel borított lány

Kilee Brookbank mindenkit lenyűgözött az iskolai bulin. A különös ebben az, hogy sosem gondolta volna magáról, hogy valaha részt vesz majd bármilyen bálon is, azt pedig főleg nem, hogy pánt nélküli ruhát vesz fel. Kilee ugyanis két évvel ezelőtt súlyos égési sérüléseket szenvedett, azóta pedig sosem múló sebhelyek borítják a bőrét.
vous - 2016.05.31.
Tündökölt az iskolai bálon az égési sérülésekkel borított lány

Két évvel ezelőtt Kilee egyedül volt otthon, és úgy gondolta, gyertyát gyújt. Fogalma sem volt arról, hogy szivárog a gáz, így ez az apró mozdulat végzetes hibának bizonyult, ami meghatározta a tini életét. A gyertya majdnem az életébe került, végül életben maradt – teste 45%-a viszont súlyosan megégett. Több mint egy hónapot töltött kórházban, ahol számos operáción esett át, de a lábait, kezeit és a hátát máig sebhelyek borítják.

Egy évvel később Kilee merész döntést hozott: úgy határozott, nemcsak hogy elmegy a gimnáziumi bálba, de pánt nélküli ruhát is vesz fel, a világ elé tárva így sebeit. Családját, barátait és iskolatársait – tudván, hogy a fiatal lánynak milyen borzalmakon kellett keresztül mennie – inspirálta Kilee bátorsága, elismerésük jeléül pedig még a bálkirálynőnek is megválasztották. Megható videó következik.

Sosem gondoltam volna, hogy újra ruhát akarok viselni. Azt hittem, hogy nem érezném jól magam a bőrömben. Mára ez megváltozott.

– mondta a lány a Little Thingsnek. A barátja, aki egyben a párja is volt a bálon, szintén elmondta a véleményét Kilee-ról, szóval ha eddig nem hatódtatok volna meg, akkor majd most!

Ő volt a leggyönyörűbb lány a bálon. Igazság szerint ő a leggyönyörűbb lány, akit valaha láttam.

Bevállaltuk: megmutattuk a mi hibáinkat

Akad, aki egész életében küzd teste tökéletlenségével. Elérkezhet az a pont, amikor elegünk lesz a kánikulában viselt nadrágból, kézfejre húzott pulcsiból, napszemüvegből. Mi fellebbentettük a fátylat. Tükör elé perdültünk, kamera elé álltunk. Szembenéztünk önmagunkkal és elengedtünk görcseinket. A fotóinkat ide kattintva nézhetitek meg.

Ajánlott cikkek