Egyéb kategória

Nem térünk napirendre: ez a legnépszerűbb sláger a világon!

Gondolkodtatok már azon, mi lehet a legnépszerűbb dal a világon? Mi az, amit a legtöbbször játszottak a rádiókban? Az eredmény nem kicsit meglepő…
vous - 2016.06.02.
Nem térünk napirendre: ez a legnépszerűbb sláger a világon!

Joggal gondolhatnátok, hogy Beyoncé vagy a Beatles egy dala áll a lista élén. Csalódnotok kell, ugyanis ez a tipp messze nem talált. A megfejtés ugyanis egy klasszikus Disney-szám, az It’s A Small World. A számot bármilyen dalnál többször adták le a rádiókban, derül ki a The Exists YouTube-csatorna videójából.

És hogy ennek miért nézett utána valaki? Akkor jött az ötlet, mikor kiderült, hogy egy évtizede Natalie Imbruglia Torn című számát egy nap hetvenötször adták le az ausztrál rádiókban. Így szinte magától merült fel a kérdés: mi a legjátszottabb szám a világon? Az It’s A Small Worldöt 50 milliószor adták le az 1966-os debütálása óta. Ehhez képest a Beatles Yesterday című dala szinte nevetséges számot produkált – enyhe túlzással –, ugyanis 7 milliószor játszották. Ami nem kis mennyiség! Na de az 50 millióhoz képest…

Lássuk a győztes Disney-számot:

És nosztalgiázzatok Natalie dalával!

Hát erre biztos nem gondoltunk volna…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.