Egyéb kategória

Ezt jelenti, ha azt álmodjátok, hogy terhesek vagytok

Egy jó vagy rossz álom az egész napunkat képes meghatározni. Sőt, vannak olyan éjszakai élményeink, amikre évekig tisztán emlékszünk. Most arra kerestük a választ, hogy mit üzen az, ha a terhesség szerepel az álmaitokban.
vous - 2016.06.02.
Ezt jelenti, ha azt álmodjátok, hogy terhesek vagytok

Az álomfejtés sokakat foglalkoztató téma, épp ezért most egy igen gyakori álmot vizsgáltunk: mit jelent, ha várandósak vagytok álmotokban? Ez a fajta álom többféle jelentést is hordozhat. Ha szó szerint értelmezzük, akkor könnyen lehet, hogy szeretnétek hamarosan anyává válni, vagy épp ellenkezőleg: nagyon féltek a terhességtől, de mégis foglalkoztat titeket a gondolat! Azonban olyan jelentéssel is bírhat az álomfejtéssel foglalkozó könyvek szerint, hogy egy új ötlet, új álom születik meg az életetekben, ami folyamatosan fejlődik és halad előre (akár munkahelyen, akár a magánéletben).

Mit jelenthet még ezen felül? Tudjátok meg a cikk folytatásából IDE kattintva!

Forrás:
iStock

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek