Egyéb kategória

Szalma, nagy karimájú, masnis – hódítsatok nyáron trendi kalapokkal!

A nyári divat a könnyed és szellős darabokról szól. Jöhetnek a nyári ruhák, a rövidnadrágok és lenge felsők. De mi van a kiegészítőkkel? A napszemüvegek és az ékszerek mellett ne feledkezzetek meg a nyár egyik alapdarabjáról, a kalapról sem!
vous - 2016.06.03.
Szalma, nagy karimájú, masnis – hódítsatok nyáron trendi kalapokkal!

Hogy miért imádjuk a kalapokat? Mert bármilyen szettet képesek különlegessé varázsolni, mert jól jönnek akkor, ha nem frissen mosott a hajunk, valamint ezek a fesztiválok egyik legmenőbb kiegészítői. Most összegyűjtöttem nektek a mi kedvenc darabjainkat, amik tökéletesek a tengerpartra, buliba, de egy könnyed nyári sétához is. Inspirálódjatok!

Trükkök, amikkel feldobhatjátok a kalapotokat

Fontos tudni, hogy a kalap hol eleganciát, hol bohémságot áraszt magából. Ez függ a fazonjától és attól, milyen összeállításhoz választjátok. De még fontosabb, hogy mindenkinek jól áll, csak meg kell találni az egyéniségetekhez és fejméretetekhez legjobban illőt. Ide kattintva elolvashatjátok a teljes cikket!

Ide kattintva pedig elolvashatjátok annak a nőnek a történetét, aki őrült kalapokkal hívta fel a figyelmet súlyos betegségére!

Ajánlott cikkek