Egyéb kategória

A kertes ház menő! – 4 érvünk is van mellette

Kertes házban élni maga az álom, én mondom nektek. Még ha most átmenetileg nincs is klasszikus értelemben vett kertes lakásom, olyanban nőttem fel, és olyanban is szeretném leélni az éltemet. Hogy miért? Hát ezért!
vous - 2016.06.05.
A kertes ház menő! – 4 érvünk is van mellette

Friss zöldség a kertből = fél egészség

Valahányszor piacra megyek, mindig apu kertje jut eszembe, a zöldségek, a földillat, a répa, amit kihúzok a földből, és rácsodálkozom, milyen zsenge és roppanós. Finom. A szabadság, hogy bármikor kimehetek a kertbe paradicsomért, aminek hamisítatlan Felvidék-íze van, felbecsülhetetlen. Apropó, ezeket az ételeket muszáj megkóstolnotok, ha felénk jártok!

Teraszos ücsörgések és meditálások = <3

A terasz, ahol nem zavar senki. Reggel kávé a teraszon, délben ebéd, esete egy pohár bor, miközben lóbáljátok a lábatokat a hintaágyról. 100 százalék zen.

Varázsoljátok a teraszotokat mesebeli kuckóvá!

Ha nincs kertetek, és nem vidéken éltek, ne keseredjetek el! A meglévő pici erkélyetekből is könnyen lehet mesebeli pihenőhely. Először is szögezzük le, hogy az erkély esztétikus kialakítása már nem pénzkérdés. Fillérekért juthattok izgalmas kiegészítőkhöz, és egy kis fantáziával meg kézügyességgel ti is el tudtok készíteni nagyon sok mindent! Hogy hogyan? Mojzes Nóra segít nektek ebben itt!

Grillezés = álom luxuskivitelben

Semmi gyorskaja, semmi készétel, csak frissen grillezett csirkemell és zöldség. Hát van annál ínycsiklandozóbb kései ebéd, amire már régóta vártok, miközben korog a hasatok, és a füst illata a sült húséval együtt felcsigázza az érzékeiteket? Ugye, hogy nincs!

Forrás:
pexels

Meleg van? Irány a slag!

A kedvencem! A legnagyobb hőség elleni legjobb megoldás a kinti slagból jövő, tényleg jéghideg víz. Amikor a vízsugarat felfelé külditek, majd aláálltok. Helló, gyerekkor, helló, kortalanság! Ebből egyszerűen nem lehet kinőni!

Ti mit szerettek a kertes házban?

Ajánlott cikkek