Egyéb kategória

Varázslatos csillámsminkek igazi királylányoknak

Már unjátok a füstös szemet és a tusvonalat? Akkor jó helyen jártok: olyan káprázatos sminkeket gyűjtöttem nektek össze, amikkel mindenkit túlragyoghattok idén nyáron. Hogy mi a titkuk? Csillámpor, minden mennyiségben!
vous - 2016.06.04.
Varázslatos csillámsminkek igazi királylányoknak

Persze, egy szépen megrajzolt tusvonal vagy egy füstös cicaszem gyönyörű, de valljuk be, kezd unalmas lenni. Ha egyetértetek, akkor érdemes feldobni a sminketeket a hozzátok passzoló színekkel vagy egy kis csillámmal – sőt, akár a kettőt együtt is alkalmazhatjátok.

Ne ijedjetek meg, annak ellenére, hogy úgy fogtok kinézni, mintha épp egy szépségszalonból léptetek volna ki, egyáltalán nem bonyolult őket elkészíteni, csak egy kis gyakorlás kérdése az egész. Na, készen álltok a csillogásra?

1. Aranycsillámban úszó füstös szemek

2. Rozéarany csillámsmink

Mi is kipróbáltunk egy gyönyörű csillámsminket

A VOUS sminkesének, Detti egyik kedvenc sminkjének a titka a dupla tusvonal. Itt a „szokásos” fekete tusvonal fölé került egy csillámos csík, ami úgynevezett multidimenzionális csillámokból áll. Az alapja arany, és ahogy ráesik a fény, ezer színben játszik. A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

3. Ezüstös csillogás rózsaszín ajkakkal

4. Rezes csillámsmink

5. Ragyogó gyöngyszemsmink

+1 csillogós ajkak

Ajánlott cikkek