Egyéb kategória

Zavarba ejtően jó dolgok a hízásban, amire nem gondoltatok!

Hízékony vagyok. Ez van, a levegőtől és attól a maréknyi spenóttól is hízom, amire pont most gondoltam. Nem titok, pont azok közé a csajok közé tartozom, akik tinikoruk óta harcolnak megállás nélkül a kilóik ellen, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. A fogyás folyamatának részegítő érzését mindenki ismeri. De mi van akkor, amikor hízunk?
vous - 2016.06.04.
Zavarba ejtően jó dolgok a hízásban, amire nem gondoltatok!

Sírás, mondanátok, és én csak bólogatnék, hogy igaz, volt idő, mikor a hízás látványára beindult nálam is a bőgőmotor, némi nyervogással és világfájdalommal megfűszerezve. Aztán amikor kicsit benőtt a fejem lágya, megtanultam tisztelni a testem.

Megtanultam elfogadni, hogy vannak időszakaim, mikor túl stresszes és elfoglalt vagyok ahhoz, hogy 120%-osan oda tudjak figyelni minden kalóriára, hogy rendszeresen főzzek magamra, és hogy rendszeresen eljárjak edzeni. Cserébe türelmesen megvárom, míg elmúlnak a nehezebb időszakok, és utána újult erővel kézbe veszem a testem sorsát. És ha már hízás, azt könnyen leírja mindenki, mit érez, ha fogyni kezd, de tudtok jellegzetes és pozitív dolgokat mondani akkor is, mikor hízásnak indultok? Én tudok!

Forrás:
pexels

Helló, cicik!

Tetszik, nem tetszik: ha hízás, ha fogyás, a ciciteken érzitek meg először. Ami fogyásnál nem olyan jó élmény, de hízásnál annál inkább. Nincs ennél jobb cicinövelő módszer, és igen, ilyesmi lehet plasztikai műtét után tapizni a melleiteket, hogy mekkora a változás, és nem győztök csodálkozni a különbségen.

Azta, ez a ruha jól áll!

Megváltozik a testetek aránya is, így azok a ruhák, amik eddig lógtak rajtatok, most megtöltődnek domborulatokkal. Nem olyan rossz ám rájönni, hogy a pin-up ruhák úgy állnak rajtatok, mintha csak rátok tervezték volna. Éljenek a nőies idomok!

„Bármekkora is a ruhaméreted, az utcán ragyognod kell”

A szépség belülről fakad, és ez az, amit minden nőnek meg kellene tanulnia Polónyi Natáliától, a Miss Curvy Hungary plus-size győztesétől. És kinek, ha nem neki hisszük el ezt, mikor Natália minden mozdulatából sugárzik, hogy ízig-vérig nő. Viola interjúját a szépségkirálynővel itt olvashatjátok: szó esik önbizalomról, nőiségről, magabiztosságról.

Viszlát, bűntudat!

Egy ponton túl elengeditek az önmardosást, és képesek lesztek bűntudat nélkül enni. Visszatér az ízérzékelésetek, és megérzitek a csokoládé 50 árnyalatát. Persze, ehhez nem kell plusz kilókra szert tennetek, tudtátok, hogy fejleszthetitek az ízfelismerő készségeteket?

Ajánlott cikkek