Egyéb kategória

Hordjátok a melleteken a puncitokat!

„Vagina helyett punci! – mi a te szavad? Viselnéd is?” – teszik fel a kérdést a Je Suis Belle és az Idelyn Magyarország tervezői. A híres divatmárkák ugyanis olyan pólókat dobtak piacra, amiken rendkívül nagy szerepet kap a nőiesség.
vous - 2016.06.06.
Hordjátok a melleteken a puncitokat!

A Je Suis Belle és az Idelyn olyan limitált kiadású pólókollekciót tervezett, melynek darabjain igazán nagy hangsúlyt kap az a bizonyos testrészünk. Igen, a puncink! A kollekció 10 kreatív feliratú pólóból áll, melyekért cserébe nem kell mást tennetek, mint elárulnotok, ti milyen nevet használtok a vagina szó helyett.

Ha ti is azok közé a nők közé tartoztok, akik büszkén viselnék a saját nevüket, várnak titeket június 9–11-ig, csütörtöktől szombatig, mindennap 15–21 óráig. Az eseményről bővebben ide kattintva olvashattok!

Miért nem becézgetjük a „tudjukmit”?

„Az a nő, aki határozottan, félénken, viccesen vagy mocskosan, de nevén nevezi a vagináját, tisztában van a testével. Azt sugallja, helyén kezeli, tudja, hogy létezik, szereti, és azt is tudja, mit szeret az ő nyunyója. Az, hogy miképpen nevezitek el, mindegy. Nálatok dől el fejben, hogy melyik szó rideg vagy gusztustalan, melyik erotikus, melyik kedves” – írja Andi egy korábbi cikkében, melyből az is kiderül, miért fontos, hogy szavak szintjén is foglalkozzunk magunkkal „ott lent”.

Címkék: #póló #punci #trend
Ajánlott cikkek