Már megint olvadozunk: David Beckham szívmelengető fotókat posztolt afrikai útjáról

David Beckham ismét meglágyította a szívünket – és ezúttal nem a sármos vonzerejével.

David Beckham újra bebizonyította, hogy több mint egy szép pofi és tökéletes test. Ugyanis nemrég elutazott Afrikába, hogy meglátogassa az ott élő HIV-fertőzött gyerekeket, akiket a híresség és az UNICEF is támogat. A jótékonyság nagykövete nagyon megindító képeket posztolt legutóbbi látogatásáról, amin együtt ül és mosolyog egy kisfiúval, illetve a karjában is tart egy egészségesen született kisbabát.

Inspiráló időt töltöttem Szváziföldön az UNICEF-fel. Jó látni, hogyan támogatja az alapítvány a HIV-fertőzött gyerekeket.

Beckham tavaly csatlakozott az UNICEF-hez, melyben 7 különböző országra, 7 különböző kezdeményezésre összpontosítanak. A hetes szám nem véletlen, hiszen David sportmezének száma is ennyi volt, sőt kislányának, Harper Beckhamnek a középső neve Seven, azaz hét – olvashatjuk a People oldalán. A szexi hírességet büszkeséggel tölti el, hogy gyermekei is osztoznak a karitatív munkában és már most komolyan részt vesznek a segítségadásban.

Ők megértik és tiszteletben tartják azt a munkámat. Büszke vagyok arra, hogy látják, mit csinálok, és szerintem ők is büszkék rám, amiért ezzel foglalkozom.